Livestreams!

 TwitterFacebookShare
 Posted by at 16:00

  4 Responses to “Livestreams!”

Comments (4)
 1. Wij zijn het er allemaal over eens dat onze sociaal-economische systemen verkeerd zijn. Ze werken niet, en we zien overal om ons heen dat het onrecht groeit.Maar we zijn het niet allemaal eens over de interpretatie en de oplossingen voor problemen.

  Sommige mensen denken dat de zaken beter geregeld moeten worden door de bestaande instellingen, waaronder de politici (de reformisten – meestal de mensen die niet investeren in sociale bewegingen), anderen zijn ervan overtuigd dat het politieke systeem zelf moet worden veranderd en dat dit alleen kan veranderen vanaf de buitenkant – dit zijn meer de revolutionair denkende.

  Occupy heeft niet één politieke kleur of geluid en is dan ook niet verbonden aan een politieke partij. Het staat daarnaast natuurlijk iedereen verder vrij om als individu zelf de politiek in te gaan.

 2. Heeft occupy Amsterdam een mening over in de politiek te
  gaan en dus deelnemen daaraan en de daadwerkelijke
  verandering te laten plaatsvinden.
  In de regering moet het veranderderen dus neem deel eraan
  en zorg niet alleen voor woorden maar voeg de daden er aan
  toe.

  E.V.R.M. daarom ben ik de dupe van oa de Nederlandse staat.

 3. Boekpresentatie van “Doodlopende weg”, uitgegeven door de niet-commerciële Willehalm Stichting door deuitgever Robert Jan Kelder heef,t, zoals aangekondigd op 3 maart op het Beursplein plaatsgevonden onder de titel “Heeft een doodlopende weg toch nog een uitgang?” Waar was Livestreams?

 4. Verzoek: Lever svp. Live Stream voor mijn boekpresentatie van “Doodlopende weg” de nieuwe roman van Karate Bob over de ware toedracht op de moord van Theo van Gogh op het Beursplein morgen zaterdag 3 maart van 14:30 -15:30 waar ik het persbericht “Orders van hogerhand” ga lezen en bespreken.

 Leave a Reply

(verplicht)

(verplicht)


− eight = 1

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>