Join us!

 

Hier zijn 10 simpele manieren waarop je Occupy Amsterdam kunt ondersteunen zonder in een tentje te slapen:

1. Schrijf je vandaag nog in!

Een van de simpelste manieren om je aan te sluiten, is door je in te schrijven voor het nieuws van deze website! Je kunt deelnemen vanaf elke locatie! Blijf op de hoogte en doe mee.

2. Praat over Occupy
Door op de hoogte te blijven van wat er echt gaande is en dit te verspreiden onder je familie en vrienden, kun je Occupy helpen. Volg niet alleen de traditionele media over Occupy. Kijk de livestreams en volg ons op Facebook en Twitter, lees blogs, ​nieuwsartikelen en houd je ogen open voor de waarheid.

Waneer je Occupy een warm hart toedraagt, wees dan niet bang dat openlijk toe te geven. Praat met mensen over de Occupy beweging!

3. Doe zelf mee
Neem deel aan de Algemene Vergadering van Occupy Amsterdam. Het is een geweldige kans om aan te sluiten op waar onze beweging mee bezig is, diverse fantastische mensen te ontmoeten en je stem te laten horen!

General Assembly
Iedereen is uitgenodigd om mee te doen!

4. Help het medianetwerk #occupyamsterdam uitbreiden
Word Occupy vertaler, fotograaf, verslaggever of blogger. Verspreid je ideeën via alle media die je hebt en doe wat jij gelooft dat werkt!

We hebben altijd mensen nodig om het nieuwe medianetwerk te helpen uitbreiden. Wanneer je media vaardigheden hebt, dan kun je altijd deelnemen aan deze oproep! Stuur een mailtje naar: info@occupyamsterdam.nl

5. Volg Occupy College Workshops

Het Occupy College is een open leeromgevingen en een plaats om over praktische vaardigheden en interesses te leren die mensen helpen die geïnteresseerd zijn. Het is een gelegenheid voor leuke gesprekken en plezierig samen zijn en een gratis en vriendelijke manier om op een collectieve manier over de vragen, richting en doeleinden van Occupy te praten.

6. Flyer
Start zelf een flyer . Dupliceer flyers en organiseer mensen om ze uit te delen. Hang posters op voor je raam, op kantoor of bij je school om de Occupy beweging te promoten

7. Tijd voor actie
Een van de beste manieren om te laten zien dat je Occupy steunt is door deel te nemen een actie en activiteiten te bezoeken. In Amsterdam worden er regelmatig speciale Occupy activiteiten georganiseerd. Hoe meer mensen er dan zijn, des te meer de Occupy beweging voor elkaar kan krijgen!

8. Geef een donatie
Elke euro wordt voor de volle 100% besteed het in stand houden van de beweging en alle evenementen. Je kunt een donatie storten op:

Triodos Bank: rekeningnummer 2546 63 656
t.n.v.: Occupy Amsterdam
Onder vermelding van: “Donatie Occupy Amsterdam”

9. Occupy het plein!
Occupy Amsterdam laat regelmatig van zich horen. Hou de agenda op deze website in de gaten voor de nieuwste acties!

10. En als laatste… er zijn vele manieren om je in te zetten voor een ​​betere wereld! Doe wat jouw passie is en kijk hoe jij daar vorm aan wilt geven.

Bedenk een aantal manieren waarop je zelf je leven kunt veranderen om jouw idealen en rechtvaardigaheid voor iedereen te ondersteunen. Als er al één groter Occupy doel is, dan is het misschien de oproep tot verandering voor ons allemaal. Het is de hoogste tijd, om bewuster om te gaan met de waarde van de mens, dier en onze planeet!

Occupy Amsterdam wordt niet geleid door een bepaalde persoon of groep. Dit is een horizontale, democratische en 100% geweldloze en transparante burgerrechten beweging.

Join us!

TwitterFacebookShare

  11 Responses to “Join us!”

Comments (11)
 1. Please watch this video:

  http://www.youtube.com/watch?v=TS5N12jBrJQ

  AND THEN FORWARD THIS LINK TO EVERYBODY WHO WANTS CHANGE ! ! !

 2. Please Visit weezer919.com …… All I Want Is A Voice

  The May 30 – 2013 Edition Of weezer919.com Has Been Published …… http://weezer919.com/ ……

  Please Take A Few Moments To Visit This Website ……

  Please Read This Website ……

  Please Email This Website To Your Friends ……

  —————————————–

  If You Know How To Build Websites ……

  Please Copy And Re-Publish This Website ……

  You Can Call It “Your Website” ……

  I Do Not Care ……

  All I Want Is A Voice ……

  —————————————–

  We have two American flags always: one for the rich and one for the poor. When the rich fly it means that things are under control; when the poor fly it means danger, revolution, anarchy.
  — Henry Miller

  • Abolish all the states with their flags in this world. They are mostly built on blood.
   Go for a new world without all that madness and evil from the past.

 3. Ik ben erg blij met het occupy initiatief omdat verandering naar mijn mening dringend noodzakelijk is. Er zijn teveel mensen die lijden onder de huidige situatie. De afgelopen tijd lijkt de occupy beweging echter steeds meer aan (daad)kracht te verliezen. Dat vind ik erg jammer. Ik zou graag zien dat de beweging blijft groeien. Wellicht kan dit bereikt worden door meer samenwerkingsverbanden aan te gaan met gelijkgestemde organisaties. Op de site zouden dan mogelijk ook initiatieven van deze organisaties benoemd en gesteund kunnen worden waardoor een groter publiek bereikt wordt en mogelijk ook een breder draagvlak voor de idealen gecreeerd wordt.
  Ik pleit voor samenwerking omdat ik geloof dat alleen vanuit samenwerking een krachtige en breed gedragen beweging kan ontstaan.

 4. Kan er niet eens gekeken worden naar de ongebreidelde hebzucht van projectontwikkelaars als Topparken, die her en der in het land bungalowparken opkopen en de zittende huurders proberen weg te jagen d.m.v intimidaties, pesterijen en bedreigingen. Als dat niet lukt of gelukt is, gaat Topparken bezig met de “herstructuering” van het park. Ze slopen de bestaande huisjes, snoeien en kappen de struiken en bomen, plaatsen nieuwe “chalets” en gooien de boel voor het viervoudige in de verkoop.
  De bungalowparkjes van weleer worden vervangen door een strak en uniform geheel; met plastic huisjes (oh pardon: “chaletjes”), buxushaagjes en een parkeerplaats voor de deur. De kopers moeten naast enkele tonnen ook 1500 euro per jaar aan parkkosten betalen. Als deze trent zich doorzet, kunnen straks alleen de mensen met veel geld genieten van het natuurschoon in deze wereld.

  • Katelijne,

   Om iets onder de aandacht van Occupy Amsterdam te brengen, kun je het beste naar de General Assembly komen en de manier waarop jij naar dit onderwerp zou willen kijken of een actie voor zou willen voeren concreet voorstellen.

   Informatie over de General Assembly van Occupy Amsterdam kun je hier vinden: http://wp.me/p1XzHI-7K

  • Dit soort bedrijven massaal via internet totaal zwart maken als hebzuchtige geldwolven. Dan binden ze wel in. Oh, ze hebben zo’n hekel aan negatieve campagnes en reclame.

   • Hebzuchtige geldwolven zwart maken helpt niet. Probeer het met humor en belachelijk maken van die mannen in hun zwarte pakjes. Met humor bereik je de mensen meer en blijft de boodschap beter hangen.

    • Mee eens ! De MANIER van communiceren is bepalend om gehoord te worden. Vanzelfsprekend is je boodschap ook belangrijk. Maar die moet wel goed verpakt zijn, aantrekkelijk zijn. HULP NODIG ? Zoek even contact, je weet maar nooit hoe hulp kan helpen. Pro Deo voor het goede doel, dus geen kosten.

 5. Op 12 mei wil ik graag een kleine actie-stand houden en wat informatie uitdelen aan voorbijgangers.
  Rond het middaguur voor 2-3 uur.
  Op de President-Kennedylaan bij het standbeeld van J. F. Kennedy.

  Ik zoek een persoon tenminste die ook mee wil doen.
  En ik heb een klaptafeltje nodig. Kan iemand helpen?

  Misschien kunnen wij het standbeeld ook aankleden met een banner.

 6. Als je dan toch moet gaan, ruim dan je rommel op.

 Leave a Reply

(verplicht)

(verplicht)


− 5 = three

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>