12 Mei Dag van Vereniging

 
When: Back to Calendar 12/05/2012 – 13/05/2012 (all-day)
Contact:Occupy Amsterdam
Info@occupyamsterdam.nl
Categories: Actie Events

Op 12 mei (#12M) zal er een nieuwe wereldwijde actiedag plaatsvinden. Dat is één jaar nadat de Indignados voor het eerst van zich lieten horen in Spanje. De eerste Occupy actiedag in oktober lokte duizenden ‘verontwaardigden’ mensen in Amsterdam naar het Beursplein en een miljoen anderen in 951 steden in de hele wereld.

De Indignados in Madrid en Occupy Wall Street roepen iedereen op om op 12 mei terug op straat te komen, en Amsterdam zal ook deze keer weer meedoen. 12 Mei vieren wij de dag van de vereniging! De dag van vereniging is voor alle mensen die zich verontwaardigd voelen over de globale of lokale maatschappelijke toestand en hun stem willen laten horen.

Kom ook 12 Mei naar de Dam in Amsterdam!

Of je nu student, leerling, schoonmaker, occupant of zorgmedewerker bent, het maakt allemaal niet uit, ook als je gewoon houdt van goede muziek, een goed gesprek of interesse hebt in hedendaagse oplossingen voor hedendaagse uitdagingen. De dag van de vereniging is een dag met en voor mensen die samen werken aan een verantwoorde toekomst. Wereldwijd wordt aandacht gevraagd voor het onrecht en de ongelijkheid die zich zo hevig manifesteert. Kom ook en laat zien dat ook jij solidair bent!

Facebook event: http://www.facebook.com/events/296044297132608/

TwitterFacebookShare
 Posted by at 11:47

  2 Responses to “12 Mei Dag van Vereniging”

Comments (2)
  1. ik kom zeker naar amsterdam
    power to the people !!!

  2. let’s get 100% – nobody wins unless everybody wins
    (sounds great, could be even greater …)

 Leave a Reply

(verplicht)

(verplicht)


+ four = 8

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>