Oct 132013
 

Occupy Vecht Terug!
RE-Occupy

2e Verjaardag Occupy – Herover de straten!

Precies twee jaar geleden startte Occupy met een op het een golf van bewustwording over de misstanden die ook in mensen blijven onderdrukken. De tijden veranderen weliswaar, maar de redenen voor de toen zijn nog steeds actueel. Kom daarom naar het Beursplein, laat je stem horen en versterk Occupy verder. De strijd is nog maar net begonnen.

RE- 

WAAR: het Beursplein (a.k.a. het Occupy-plein)
WANNEER: 15 oktober 2013
WAT:
-vanaf 15.00 uur HERBEZETTING Beursplein.
-16:00 uur SPEAKOUT.
-17:00 uur Occupy ‘real life’ ONLINE ORGANISATIEMEETING
(in deze strategiesessie bespreken we de komende acties).
-18:00 uur RECONNECT EN REACH OUT. Herontmoet je mede-Occupyers en nodig de andere 99% tussen het Beursplein en het Centraal Station uit voor de…:
-19.00 uur ALGEMENE VERGADERING (General Assembly) om ideeën uit te wisselen.
-20:00 uur BRAINSTORM; Hoe kunnen we het systeem verslaan
_________________________________________________

Re-occupy the streets, re- Occupy Amsterdam

Coming Tuesday, October 15, is going to be the day when it was exactly 2 years since we all occupied the Beursplein in Amsterdam. The times may have changed since then, but the reasons why we occupy are still there! Time to start the third year of the Occupy movement Amsterdam by reoccupying Beursplein. Be there. Let’s celebrate two years of Occupy Amsterdam. Let your voice be heard. Let’s RE-OCCUPY AMSTERDAM.

WHEN: October 15, 2013
WHERE: @ the Occupy square (a.k.a. Beursplein, Amsterdam)
WHAT:
OCCUPY AMSTERDAM SCHEDULE
3:00 pm – RE-OCCUPY Beursplein
4:00 pm – SPEAKOUT
5:00 pm – OCCUPY ONLINE COMMUNITY ORGANIZING MEETING IN REAL LIFE 
(in this strategy session we will discuss the upcoming actions)
6:00 pm – OUTREACH: Let’s meet again and invite the other 99% for the G.A., between Beursplein and Central Station.
7:00 pm – ASSEMBLY for the 99%
8:00 pm – BRAINSTORM – How To Defeat The System.

See you @ the squares and in the streets.
_________________________________________________

Waarom Occupy’s oproep om terug te vechten?

De 1% verwoesten onze economie, grijpen onze huizen, schenden onze rechten, vernietigen het milieu, en straffen ons met een leven vol schuld en oorlog en vermoorden daarmee onze vrienden.

Jarenlang hebben we op onze regeringen vertrouwd voor verandering en hebben we onvermoeibaar politici gesteund die ons alleen maar steeds opnieuw verraden. In een wereld waar de 1% zich de hebben toegeëigend en politici weigeren om de mensen te dienen, hebben de mensen maar één keuze: om terug te vechten!

Occupy heeft de afgelopen twee jaar laten zien dat veel van de problemen van onze maatschappij direct te koppelen zijn aan de onverantwoordelijke banken en bedrijven, die de macht hebben om de regels te bepalen, werknemers te exploiteren en moeder aarde te vernietigen, ongeacht wie we kiezen als overheid.

Deze klassenstrijd tegen de 99% moet eindigen. We zijn ons hele leven misleid, ze hebben ons laten geloven dat de enige manier om verandering te creëren, is door te stemmen, maar we leerden door Occupy dat er een andere manier is. De (r)evolutie voor echte democratie is wereldwijd aan de gang, en we komen overal samen om te strijden voor onze gemeenschappelijke toekomst.

We hebben met Occupy niet alleen een eerste wereldwijde stem van verzet laten horen, wij zullen ook directe blijven ondernemen om dit systeem te stoppen en aan een betere wereld te bouwen die werkt voor iedereen, en overal.

Laten we NIET wachten tot de laatste BOOM is omgehakt, de laatste OCEAAN vergiftigd en de laatste laatste boerengrond vervuild is, voordat we beseffen DAT WE NIET KUNNEN ETEN

Van BRAZILIË naar EGYPTE, IJSLAND naar CYPRUS, TURKIJE naar GRIEKENLAND, van HONGARIJE tot MEXICO onze mede broeders en zusters REALISEREN zich dat de ‘POWER’ aan ONS is!

We hebben jouw hulp nodig!
Wil je ons helpen?

Doe dan mee met de RE- Occupy Amsterdam oproep voor 15 Oktober a.s. ! Laat van je horen op het Beursplein. Kom naar de jubileum bijeenkomst en praat met andere lokale Occupiers- of kom naar de Assembly voor de 99% met nieuwe ideen om 19:00u.

Vergeet niet: de Occupy-beweging maakt gebruik van een geweldloze tactiek die onder andere bedoeld is om de controle over de openbare fysieke ruimte terug te winnen voor nieuwe doelen, die niet langer alleen de 1% dienen.

Andere manieren om te helpen:

We zoeken altijd mensen die willen helpen het Occupy nieuws en gerelateerde acties via de website en sociale media te verspreiden. (contact: info@occupyamsterdam)

Begin met je eigen actie, groep op te zetten of bezet iets. Dit kan zo ongeveer van alles zijn, zoals een Occupy oproep om het park te beschermen, Occupy een boerderij , Occupy ter verdedigen een huis waar uitzetting dreigt, of hou een Occupy sit-in bij multinationals, de gemeente of school.

Doneer je tijd, maak een uurtje vrij voor een Occupy-gerelateerde actie of project.

Het is ook jouw wereld!

Jij werkt voor het kapitalisme,
werkt het kapitalisme ook voor jou?

Het kapitalisme is op een KEERPUNT – Over de hele wereld is er een massaal ontwaken gaande . WIJ de 99 % , het fundament voor de 1 % , beginnen om SAMEN TE VERENIGEN EN OP TE STAAN voor POSITIEVE VERANDERING

PEOPLE – POWER – CHANGE
_________________________________________________________

Facebook Event Page: https://www.facebook.com/events/205593549619762

TwitterFacebookShare

  One Response to “Occupy Amsterdam twee jaar – Occupy Vecht Terug!”

Comments (1)

 Leave a Reply

(verplicht)

(verplicht)


six − = 3

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>