Jul 122013
 

The World is Waking

Rijksmuseum, Amsterdam


Global Squares Amsterdam – Picknick VOOR Solidariteit en TEGEN Repressie en Bruut Politiegeweld

“Een Andere Wereld is Mogelijk.” Met die slogan nodigen we iedereen uit voor een solidariteitsactie en picknick in het Amsterdamse Vondelpark, 13 juli 2013 vanaf 19.00 uur. De bijeenkomst staat in het teken van solidariteit met al die anderen overal ter wereld die in opstand komen tegen structureel geweld, corruptie en hypocrisie.

#Turkije, #Brazilië, #Egypte, #Bulgarije…. Ongelofelijke dingen gebeuren er momenteel wereldwijd op de pleinen en in de straten. Miljoenen burgers verzamelen in de openbare ruimte en zijn zich ervan bewust dat de mensheid behoefte heeft aan een fundamentele verandering, een (r-)evolutie om te kunnen overleven zonder nog verder onderdrukt te worden. Het succesvolle verzet tegen deze vormen van onrecht is wereldwijd aan het uitgroeien en wordt meer en meer een symbool dat alle lagen van de bevolking aanspreekt.

OPEN TRANSNATIONAAL FORUM
Tijdens deze bijeenkomst wordt er een Open Transnationaal Forum gehouden met als belangrijkste agendapunt; “Hoe kunnen we onze acties en worstelingen op alle pleinen verbinden om zo een wereldwijde verandering te creëren?”

In SOLIDARITEIT met #Turkije, #Bulgarije, #Egypte, #Brazilië, #occupywallstreet, enz…, en TEGEN politieke misstanden en het brutale geweld van politie en leger, wordt solidariteit en medeleven betuigd met de families van de mensen die hun leven verloren na politie- of militaire aanvallen en met diegene die gewond zijn geraakt tijdens de protesten.

Deze solidariteitsactie en picknick is een informele bijeenkomst, openbaar en voor iedereen toegankelijk. Hij wordt georganiseerd in navolging van de “Global march” die plaats vond tijdens het vorige week gehouden “Transnational Solidarity Weekend.

Over de hele wereld moeten mensen worden aangemoedigd. Mensen moeten horen dat ze moedig en slim zijn en dat ze in staat zijn om dingen te veranderen. Mensen moeten er aan worden herinnerd hoe geweldig sterk ze samen zijn. Laten we elkaar hieraan herinneren!

We moedigen iedereen aan om wat te eten en / of te drinken, muziek en spelletjes, ballen, frisbees en vrienden en familie enz, mee te nemen naar het Vondelpark. Vanaf 19.00 uur zullen we het gazon bij het beeld van Vondel “bezetten”.

Kom ook en laten we samen aan een betere wereld bouwen.

#Turkey, #Brazil, #Egypt, #Bulgaria….
and the rest of the World is Waking!
We are One – for a
#AssemblyEverywhere!!

Iedereen is welkom!
>>> DEEL DIT EVENEMENT MET JE OMGEVING!
https://www.facebook.com/events/1389597421258278/

- Translation –

Picnic FOR #Solidarity and AGAINST repression and Brutal police Violence!

“Another World is Possible”: With this slogan we invite everyone for a Solidarity Action and Picnic in Vondelpark, Amsterdam on July 13, starting at 19.00 hrs.

#Turkey #Brazil, #Egypt, #Bulgaria … Incredible things happening currently on the squares and in the streets all over the world. Millions of people gather in the public area to testfy that mankind needs a fundamental change, a (r) evolution. The successful resistance against injustice all over the world symbolises the discontent of people with goverments and institutions that keep oppressing them.

OPEN TRANSNATIONAL FORUM
During this meeting we will hold an Open Transnational Forum – the main agenda item will be: “How can we connect our actions in all the squares and streets to create a global change?”

In SOLIDARITY with #Turkey, #Bulgaria, #Egypt, # Brazil, #occupywallstreet, etc. …….. and AGAINST political crimes, hypocrisy, lies, corruption, and the brutal violence of the police and army, we will also pay our condolences to the families of those who lost their lives after police or military attacks, and for those who have been injured during the protests.

NO MORE TOLERANCE FOR VIOLENCE, CORRUPTION & HYPOCRISY!LEARN TO RESPECT! OUR CIVIL RIGHTS!

This solidarity action and picnic is an informal meeting, public and accessible and organized as follow-up from the “Global march” held “during the last weeks Transnational Solidarity Weekend

People all over the world should be encouraged. People should be told that they are brave and smart and that they are able to change things. People should be reminded how strong and great they are together. Let us remind each other!

We encourage everyone to bring something, to eat and / or drink and bring music, games, balls, Frisbees, and family, friends etc. As of 19.00 hrs. we will “occupy” the grass in front of the statue of Vondel. We hope to see you on juli 13 in the Vondelpark in Amsterdam and show we can to build a better world together!

#Turkey, #Brazil, #Egypt, #Bulgaria…
and the rest of the World is Waking!
We are One – for a Global Change
#AssemblyEverywhere!

Everybody is welcome!
>>> PLEASE SHARE THIS EVENT WITH YOUR COMMUNITY:
https://www.facebook.com/events/1389597421258278/

Meets Occupy Gezipakri
- Transnational Solidarity Weekend –

TwitterFacebookShare

  One Response to “Global Squares Amsterdam – Solidarity Action and Picnic”

     Leave a Reply

    (verplicht)

    (verplicht)


    2 − = zero

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>