Jul 042013
 

BREAKINGNEWS- Overal ter wereld houden mensen de spirit van levend en gaan ze de straat op voor zaken die ook wij hier belangrijk vinden. Vanuit het internationale `Global Square` netwerk is er een oproep gedaan voor een Grensoverschrijdend Solidariteits Weekend. Met deze oproep nodigen wij iedereen uit om dit weekend, 6-7 juli 2013, wereldwijd de straat op te gaan voor een “Wereldwijde Mars naar Waardigheid”!

Global March - Solidarity Weekend 6-7 juli 2013!

Turkije, Griekenland, Brazilië, Bulgarije, Egypte …. opnieuw zet de wereldwijde de hele planeet in vuur en vlam. Wij nemen de straten, pleinen en parken in, miljoenen komen in opstand tegen het politiegeweld, marteling, vernietiging van het milieu, en de plundering van het gemeenschappelijk bezit door de 1%.

Eens te meer rust het ondraaglijke gewicht van de zichtbare onrechtvaardigheid op onze schouders die we al duizenden jaren gedwongen zijn om te dragen.

Eens te meer, laten zonen en dochters van oude beschavingen ons zien hoe naar het licht te lopen, zonder angst en bezorgdheid. Een nieuwe beschaving is ontstaan vanuit vreugde, plezier, strijd, pijn en bloed.

Met deze oproep nodigen wij alle vrienden uit om dit weekend, 6-7 juli 2013, zonder grenzen, de straten, pleinen, parken en alles wat de mensheid altijd al toebehore terug te claimen. Laten we opstaan het maakt niet uit waar we zijn, in Egypte, Brazilië, Turkije, Griekenland, Bulgarije, of in de steden, en dorpen van de wereld. Laten we samen opstaan, niet alleen in solidariteit met elkaar, maar ook voor het feit dat we onze eigen strijd voeren, samen met andere over de hele wereld.

We hebben misschien verschillen, in ons uiterlijk, het denken, cultuur, keuzes, etc. maar we zijn diep verbonden en we hebben besloten om deze “mars naar waardigheid” samen als één geheel te maken en het maakt niet uit wat er nodig is om er te komen.

Laten we opstaan en samen lopen!

Zaterdag 6 juli 2013
19:00 u Beursplein

Facebook Event Pagina Amsterdam:
https://www.facebook.com/events/539867746048406/

International event & translations:
https://www.facebook.com/events/267576746717479/

Lees Meer:
http://occupywallst.org/article/global-march-dignity-transnational-solidarity-week/

TwitterFacebookShare

  2 Responses to “Global March to Dignity – Solidarity Weekend 6-7 juli 2013”

Comments (1) Pingbacks (1)
  1. S.O.P.!!! Save Our Planet!

 Leave a Reply

(verplicht)

(verplicht)


− four = 5

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>