Dec 102012
 

Wij zijn geschokt en diep bedroefd, door het geheel onverwachte overlijden van Marciano Lloyd Garden.

Voor en het online activisme in is Marciano van onschatbare waarde geweest. Vanaf het prille begin was hij zeer betrokken bij Occupy Amsterdam. Hij heeft een enorme bijdrage geleverd aan alles wat met Occupy te maken had. Met zijn prachtige foto’s heeft Marciano zich voor ons onsterfelijk gemaakt.

Laten we ondanks ons verdriet over dit grote verlies, positief blijven en deze (r)evolutie voor een rechtvaardige wereld in zijn nagedachtenis voortzetten.

We zullen Marciano enorm missen, als een bijzonder persoon, bevlogen activist en warme vriend.


† 02- 12- 2012
Forever In Our Hearts
Marciano Lloyd Garden

Forever in Our Hearts

Afscheid / Herdenkingsbijeenkomst

Maandag 17 december om 14.30 uur zal Marciano worden begraven op Begraafplaats De Nieuwe Ooster, Kruislaan 126, te Amsterdam.

We vragen aan alle Occupiers zich daarna aan te sluiten als teken van respect en solidariteit, bij een moment stilte en van herdenking op het . Om samen stil te staan bij wat Marciano voor de Occupy-beweging en voor ons betekende.

Na de herdenking op het Beursplein is er vanaf 16.30 uur gelegenheid om samen te komen in de Brakke Grond. Adres: Nes 43 – 1012 KD Amsterdam.

Online condoleren kan ook, via het condoleanceregister: http://www.beri.nl/condol.php?nr=8818

TwitterFacebookShare

  2 Responses to “Forever In Our Hearts”

Comments (2)
  1. Ik vroeg me al dagen af waarom ik geen updates meer van hem kreeg. Diep geschokt van het overlijden van een geestelijk familielid.

    • Ja Mieke, we missen onze dierbare ‘brother’ Marciano Hi en zijn updates ook zeker online…

 Leave a Reply

(verplicht)

(verplicht)


− 4 = five

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>