Dec 032012
 

Het is hier al veelvuldig aan de orde gekomen hoe ons geldsysteem een soort gecentraliseerd monopolie is gecontroleerd door de private internationale banken-elite. In onderstaande documentaire van PressTV wordt dit tot in de details uitgelegd. Ze maken duidelijk hoe groot de macht van dit kartel eigenlijk is en daarbij worden de belangrijkste namen en families genoemd die dit kartel vormen.

A look at the International Banking Cartel led by the for International Settlement (in Basel, Switzerland) known as the of central banks (58 central banks) and The US Federal reserve System. Also a look at banking tycoons: from the Rothschild family in Europe to JP Morgan and others in the US. How banks not only control governments but also appoint politicians through huge campaign donations. Governments at the service of the major banks, the best example: the Obama administration and the history’s biggest bail out of the same institutions that caused the Great Recession.

Een mooie afbeelding van het private internationale bankenkartel als veelkoppig monster. Hier in gevecht met president Jackson van de VS die daar de centrale bank voor de FED ontmantelde.

Watch this on our Website: http://www.presstv.ir/Program/272398.html
Follow our Facebook on: https://www.facebook.com/presstvchannel
Follow our Twitter on: http://twitter.com/presstv
Follow our Tumblr on: http://presstvchannel.tumblr.com

 

Met dank aan Ido voor de docutip

De volgende familienamen worden onder meer genoemd in deze documentaires. The Rothschilds, The Rockefellers, The Morgans, The Windsors, The Savoys, The Kuhn LoebsThe Warburgs, The Lehmans, The Lazards, The Israel Moses Seifs en The Goldman Sachs.

Deze documentaires haalt veel informatie uit het boek: Big Oil & Their Bankers In The Persian Gulf: Four Horsemen, Eight Families & Their Global Intelligence, Narcotics & Terror Network geschreven door Dean Henderson.

In dat boek wordt dit verhaal tot in details uitgelegd met een enorm aantal bronnen waarop je de betrouwbaarheid van zijn verhaal kunt staven. Overigens een bizar detail, hij zegt dat dit bankenkartel, naast olie en wapens ook de internationale drugshandel in handen heeft… Misschien dat dat verklaard waarom het leger van de VS de opium plantages in Afghanistan stonden te beschermen en het zou ook de beschuldigingen dat de CIA een hoofdrol lijkt te spelen in internationale drugshandel verklaren.

Het private internationale bankenkartel zou naast de controle over de meeste geldsystemen (en dus overheden) ter wereld ook de wapenhandel, oliehandel en drugshandel onder controle hebben.

Een mooi stukje informatie om eens diep over na te denken en wellicht eens door te mailen. Het moge duidelijk zijn dat momenteel ook middenin een nieuw soort manipulatie van deze mensen zitten. De als eerste stap om de controle over het geldsysteem van 17 landen te centraliseren en nu worden die landen netjes uitgeknepen door ze allemaal telkens verder te laten verdrinken in een schulden moeras.

Mail deze informatie daarom vooral ook door aan uw lokale gemeenteraad, provinciebestuur en nieuwsagentschap. Wellicht dat er daar her en der toevallig eens een persoon met een geweten en een ruggengraat tussendoor geslopen is die wat met deze informatie kan.

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Technocratische dictatuur Europa
-) Update – Hoe eerlijk is ons huidige economische systeem eigenlijk?
-) Bewustzijn over het bankensysteem groeit wereldwijd
-) De top van de geldpiramide, de Rothschilds
-) Nederland heeft gebrek aan onafhankelijke nieuwsmedia
-) 100 jaar mindcontrol experimenten
-) Corruptie uitgelegd door ex-lobbyist
-) Bekentenissen van een economische huurmoordenaar
-) Controlemechanismen van de 1%
-) Het militair industriële complex
-) Rijk worden via politiek, oorlog en olie
-) Bankieren met Hitler
-) Oorlog is cashen voor de elite
-) Wereldvrede visionair of utopie?
-) The Liberty Academy
-) The Greatest Truth Never Told

-) In het licht van voortbestaan
-) 21 leefregels gebaseerd op gezond verstand

(Op het internet hebben de lezers de macht! Zij bepalen welke informatie de wereld rond gaat! U bent zich er misschien niet van bewust, maar als elke lezer een link stuurt naar 3 geïnteresseerde personen, dan zijn er maar 20 stappen nodig om 3,486,784,401 mensen te bereiken! Wil je dat zien gebeuren? Gebruik je macht! Dit stuk mag dan ook vrij door iedereen overgenomen worden op websites, blogs, of om door te sturen aan familie, vrienden, kennisen, collega`s, politici, bankiers, economen, professoren, politie agenten, etc. graag zelfs hoe meer mensen dit weten en erover meediscussiëren hoe beter. Zet a.u.b. wel de bron erbij zodat mensen mee kunnen doen in de discussie hieronder als ze dat willen.)

TwitterFacebookShare

  3 Responses to “Wie vormen het internationale bankenkartel?”

Comments (3)
  1. Ook bij Occupy werd al eens geschreven over een wereld zónder geld, ook door mij. Ik had daar toevallig ook eens over nagedacht en zag nu in een Star Trek film dat er in de 24ste eeuw geen geld meer is. De schrijver(s) van Star Trek geloven/geloofden er dus blijkbaar wel in.

  2. Wat ik me ook beseft heb is dat die vrijwel standaard groteske afscheidsbonussen een vorm van ZWIJGGELD zijn. Binnen een oneerlijk gelduitleensysteem dat in toenemende mate gebaseerd is op exploitatie van vertrouwen.

  3. Nieuw spel: prik de bankiers lek die vluchten met bonussen die ze van jou spaargeld hebben gejat. Even stoom afblazen op:

    http://www.saveyoursavings.biz

    Zegt het voort…

 Leave a Reply

(verplicht)

(verplicht)


+ four = 9

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>