Oct 152012
 
images

Een nieuwe documentaire uit de hoek van de Positive Money beweging uit de UK.

Ons huidige bankensysteem wordt hierin nog eens haarfijn uitgelegd met al haar huidige absurdheden. Het blijft verbazingwekkend dat ondanks dat de crisis nu al bijna 4 jaar bezig is, er nog steeds niets fundamenteels is gedaan aan de oorzaak. Sterker nog de personen en instituten die de meeste schuld hebben aan de crisis verdienen nog steeds de hoogste salarissen, regelmatig zelfs betaald met het reddingsgeld van de belastingbetalers

97% owned present serious research and verifiable evidence on our economic and financial system. This is the first documentary to tackle this issue from a UK-perspective and explains the inner workings of Central Banks and the Money creation process.

When money drives almost all activity on the planet, it’s essential that we understand it. Yet simple questions often get overlooked, questions like; where does money come from? Who creates it? Who decides how it gets used? And what does this mean for the millions of ordinary people who suffer when the monetary, and financial system, breaks down?

Produced by Queuepolitely and featuring Ben Dyson of Positive Money, Josh Ryan-Collins of The New Economics Foundation, Ann Pettifor, the “HBOS Whistleblower” Paul Moore, Simon Dixon of Bank to the Future and Nick Dearden from the Jubliee Debt Campaign.

Political philosopher John Gray, commented, “We’re not moving to a world in which crises will never happen or will happen less and less. We are in a world in which they happen several times during a given human lifetime and I think that will continue to be the case”
If you have decided that crisis as a result of the monetary system is not an event you want to keep revisiting in your life-time then this documentary will equip you with the knowledge you need, what you do with it is up to you.

Waarom doet de politiek werkelijk helemaal niets aan de oorzaken en de daders van de huidige crisis? Waarom wordt nergens in de mainstream media ook maar enige aandacht geschonken aan de systeem mechanismen en daarmee de oorzaak van onze huidige crisis? En hoe lang accepteren wij dit nog?

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Hoe werkt ons huidige economische systeem?
-) Bewustzijn over het bankensysteem groeit wereldwijd
-) Nederland heeft gebrek aan onafhankelijke nieuwsmedia
-) De oorlog die je niet ziet op het NOS journaal
-) Nederlandse rechtsstaat corrupt en chantabel?
-) Problemen in de bananenpolder
-) Controlemechanismen van de 1%
-) The Liberty Academy
-) Rijk worden via politiek, oorlog en olie
-) Oorlog is cashen voor de elite

(Op het internet hebben de lezers de macht! Zij bepalen welke informatie de wereld rond gaat! U bent zich er misschien niet van bewust, maar als elke lezer een link stuurt naar 3 geïnteresseerde personen, dan zijn er maar 20 stappen nodig om 3,486,784,401 mensen te bereiken! Wil je dat zien gebeuren? Gebruik je macht! Dit stuk mag dan ook vrij door iedereen overgenomen worden op websites, blogs, of om door te sturen aan familie, vrienden, kennisen, collega`s, politici, bankiers, economen, professoren, politie agenten, etc. graag zelfs hoe meer mensen dit weten en erover meediscussiëren hoe beter.  Zet a.u.b. wel de bron erbij zodat mensen mee kunnen doen in de discussie hieronder als ze dat willen.)

TwitterFacebookShare

  One Response to “97% Owned – Monetary reform – directors cut”

     Leave a Reply

    (verplicht)

    (verplicht)


    − 2 = four

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>