Sep 202012
 

Eerder zijn hier al vele artikelen voorbij gekomen over hoe het huidige geldsysteem werkt, over hoe banken grotendeels de controle hebben over veel mainstream media in Nederland en de rest van de wereld en ook werd er aandacht besteed over hoe het vooral de banken en de corporatocracy zijn en niet de politici die daadwerkelijk aan de touwtjes trekken in BV. Nederland.

Nuttige en betrouwbare informatie over dit soort zaken is echter vaak zeer verspreid te vinden, vaak zit er ook een boel onzin tussen en sommige mensen op hun zoektocht blijven hangen in boosheid, paranoia of zelf een depressie aangezien het hele wereldbeeld omgegooid wordt en een gevoel van machteloosheid gemakkelijk de kop op kan steken. The Liberty Academy heeft geprobeerd deze problemen zo goed mogelijk op te lossen.

De grondlegger van deze Academy is in 2005 op zijn zoektocht naar de macht achter de gordijnen begonnen en heeft enorm veel onderzoek gedaan in vele aspecten van deze materie. Hij heeft nu 48 uur aan filmmateriaal samengesteld waarin hij een verslag doet van wat hij in zijn persoonlijke zoektocht over al deze jaren is tegengekomen. Hij heeft het in een volgorde gezet waarvan hij graag zou hebben gezien dat hij het zelf zo had ontvangen omdat dit hem een boel tijd en stress had gescheeld. Al met al is het een indrukwekkende een zeer professionele verzameling van informatie geworden met daarnaast een overvloed aan bronnenmateriaal. Ook is het zeer nuttig dat hij uitgebreid ingaat op de psychologische effecten die je kunt verwachten als je een paradigma shift doormaakt en hoe je door de verschillende stadia heen kunt gaan zodat je zo snel mogelijk uit komt bij het nemen van constructieve actie.

Hieronder een kort youtubefilmpje van zijn hand ter inleiding.

 

Zijn 48 uur videomateriaal is te vinden op: sonsoflibertyacademy.com en is gratis beschikbaar. Een echte aanrader voor eenieder met interesse in de banken, de hedendaagse mainstream media en het politieke systeem van vandaag de dag. En niet onbelangrijk, er komt ook voorbij wat voor constructieve acties mensen zelf kunnen ondernemen om een mooiere toekomst voor zichzelf en de mensen om zich heen te bouwen.

Meer informatie  en aanverwante artikelen:
-) http://sonsoflibertyacademy.com/
-) De Nobele Leugen
-) Rijk worden via politiek, oorlog en olie
-) Oorlog is cashen voor de elite
-) De oorlog tegen democratie
-) Macht
-) Bekentenissen van een Economische Huurmoordenaar
-) Bewustzijn over het banksysteem groeit wereldwijd
-) Een nieuwe wereldorde deel V – Project of a New American Century

TwitterFacebookShare
 Posted by at 18:00

  One Response to “The Liberty Academy”

Comments (1)
  1. dit heeft (Occupy) NL ook nodig, een soort denktank waar op teruggevallen kan worden voor informatie, meningen, inzichten, en eventueel voor besluiten/keuringen/oordelen.
    Ik wil er wel aan meewerken. Ik ben daartoe bekwaam; zie mijn forum en mijn YT vid: http://www.youtube.com/watch?v=yBikrxzoO3o (en daar heb ik slechts een fractie van de politieke/sociale/maatschappelijke werkelijkheid besproken).

 Leave a Reply

(verplicht)

(verplicht)


× two = 16

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>