Sep 122012
 
373679_416425165086851_1018382351_n

We nodigen je uit om mee te denken en te doen!

Dit is een voorstel wat is geschreven door een open en transparante coalitie van internationale activisten uit , en Indignados groepen en individuen, voor een wereldwijde actiedag op 13 oktober 2012: #globalNOISE.

De #globalNOISE is een lawaaioptocht door de stad met ‘potbanging’. Deze wereldwijde mars is een eenvoudige manier voor het creëren van het mondiale bewustzijn en het publiek te laten weten dat er een wereldwijde beweging is die voor onze gemeenschappelijke belangen strijd.

Een ‘potbanging’ mars door de stad is bijzonder geschikt voor spontane deelname, de toon van de mars is feestelijk en positief. Toeschouwers zullen al snel beseffen dat ze niets meer nodig hebben dan een pot en lepel als lawaaimaker om mee te doen.

#GlobalNOISE zal in combinatie mogelijk zijn met alle andere dingen die verschillende groepen wensen te doen. Iedereen wordt uitgenodigd om mee te denken over de #globalNOISE.

1 jaar Occupy Wall Street

Kom op 17 september naar de Vondelbunker, waar we d.m.v. Skype zullen verbinden met Occupy Wall Street en zullen inzoemen op de acties rondom het eenjarige bestaan daar.

Daaropvolgend is er een voorbereidende voor diegenen die willen deelnemen aan de van #globalNOISE en het een jarige bestaan van Occupy Amsterdam. Kom helpen bij het plannen van deze , we hebben je nodig!

Er zal daarnaast ook volop gelegenheid zijn om te inzoomen over Occupy, met wat er is gebeurd, waar we nu zijn en waar we naar toe gaan? :)

Zeg het voort en we hopen je daar te zien!

Maandag 17 september 2012
18:30 tot 22:00 uur
Vondelbunker (Onder de brug van tram 3),
Schijnheilig – Vondelpark – Amsterdam

Brainstorm #globalNOISE / 1 jaar #occupy Event FB Amsterdam:
https://www.facebook.com/events/416425165086851/

#GlobalNOISE Event FB Amsterdam:
https://www.facebook.com/events/100344706788335/

Internationale oproep tot actie FB evenement:
https://www.facebook.com/events/131107473700693/?ref=ts

Map van alle steden die deelnemen aan deze actie:
http://www.globalnoise.net/wiki/who-is-already-in-2/

Internationale Website: http://www.globalnoise.net/

TwitterFacebookShare

  3 Responses to “Brainstorm #globalNOISE / 1 jaar #occupy”

Comments (2) Pingbacks (1)
 1. Ik heb zojuist via mijn blog het éénjarig jubileum onder de aandacht gebracht. http://vipassanaweb.blogspot.nl/

  Ik hoop dat jullie het lezen.

  Let’s try to make a change.
  After all; it’s up to us!

  P/C

  • Bedankt voor de aandacht op de blog voor Occupy! Op de blog straat echter dat er in Amsterdam en wereldwijd a.s. maandag een GlobalNOiSE mars is. Dat is nog niet het geval!
   A.s. maandag is een bijeenkomst omdat #Occupy Wallstreet 1 jaar bestaat en dit is tevens een brainstorm en organisatie bijeenkomst voor de mars en het éénjarige bestaan in NL op 13 oktober!

 Leave a Reply

(verplicht)

(verplicht)


4 + one =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>