Sep 092012
 

PERSBERICHT,
9-9-2012

Stop de leugens over en de “stop de leugen”

In de media is vandaag het bericht verschenen dat Occupy met de actie “stop de leugen” oproept tot het verbranden van stempassen. Dit is niet het geval! Occupy geeft geen stemadviezen en roept niet op tot het verbranden van stempassen! Deze actie is georganiseerd door iemand die óók actief is bij Occupy.

Occupy doet als beweging geen oproep om stempassen te vernietigen. Wij zijn ons juist binnen de Occupy-beweging volkomen bewust van de diversiteit aan politieke meningen. Er was dan ook geen consensus bereikt over deze actie en alleen daarom al kun je aan een dergelijke actie de naam Occupy niet verbinden.

Occupy Amsterdam neemt dan ook afstand van de berichtgevingen en leugens, die over Occupy en de actie “stop de leugens” verschenen en vraagt media dit te rectificeren.

[EINDE PERSBERICHT]
- – -

Meer verwijzingen

STOP DE LEUGEN legt zelf uit dat dit deze actie geen Occupy-gerelateerde activiteit was op
http://www.youtube.com/watch?v=sUdiOaJoEKc

Bericht van Occupy Utrecht: Occupy Utrecht verbrandt geen stempassen [PERSBERICHT]
http://www.occupyutrecht.nl/node/1692

Bericht van Occupy Den Haag: persbericht- Occupy wordt door media ten onrechte verbonden aan actie stempasverbranding
http://www.occupydenhaag.org/2012/09/persbericht-occupy-wordt-door-media-ten-onrechte-verbonden-aan-actie-stempasverbranding/

TwitterFacebookShare

  One Response to “PERSBERICHT: Occupy verbrandt geen stempassen”

     Leave a Reply

    (verplicht)

    (verplicht)


    4 − = three

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>