Sep 082012
 

Eerder kwam hier al uitgebreid aan bod hoe instanties als de IMF en de Wereldbank de eerste aanvalsmethode zijn om een land via de economie te onderwerpen. John Perkins die zelf een tijd voor dit systeem werkte als economische huurmoordenaar schreef er een tweetal goede boeken over waarover wij hier twee artikelen plaatsten met dezelfde namen: Confessions of an Economic Hitman en Hoodwinked.

In Zuid-Amerika zijn ze inmiddels redelijk op de hoogte van deze schandelijke praktijken, door schade en schande wijs geworden. En ook in Zuid-Oost Azië wordt het IMF vooral geboycot sinds verschillende door hun veroorzaakte economische rampen in o.a. Indonesië en de Filipijnen.

Waar kan het IMF zich dan nog wel op richten… idd de Eurozone en eventueel de VS waar inmiddels al 46 van de 50 staten zo goed als failliet zijn. De Griekse documentaire Catastroïka liet al zien hoe Griekenland volledig werd en wordt geplunderd door de bankenelite en hoe staatsbedrijven voor een prikje worden verkocht aan grote private vaak buitenlandse megacorporaties. Buiten Griekenland kwam ook al eerder naar voren hoe Joegoslavië uit elkaar is gevallen en dat hier grotendeels dezelfde krachten speelden. Ook hier werden de grootste industrieën overgenomen door grote internationale corporaties en deden veel buitenlandse banken hun intrede in het gebied dat voorheen gesloten was voor deze partijen.

In dit thema vandaag een nieuwe documentaire over Hongarije, die momenteel enig verzet biedt aan deze bankenmaffia en corporatocracy daar. Hungary standing up to the IMF:

 

Wat hierin ook weer pijnlijk duidelijk wordt is wat voor volkomen omgekeerde rol de Westerse mainstream oftewel 1% media hierin spelen. Ze hebben ook in Nederland volledig de feiten verdraaid en geven ons een negatief beeld van de overheid daar die tenminste nog enigzins het lef heeft voor haar eigen land te kiezen. Persoonlijk vind ik dat werkelijk te triest voor woorden en laat het nogmaals zien hoe onze mainstream media volledig in handen is van deze elite en deze wordt gebruikt om ons grof te manipuleren. Niet voor niets wordt uitgerekend een falende ex-bankier als Rijkman Groenink voorzitter van de Raad van Commisarissen van het ANP (algemeen Nederlands persbureau) . Gekochte pers inplaats van vrije pers zullen we maar zeggen. In uw eigen kikkerlandje!

Vertaling: mijn behoefte om goed geïnformeerd te zijn is momenteel in strijd met mijn behoefte om mijn mentale gezondheid te behouden.

En hoe zit het dan in Nederland vraagt u zich af? Ga het zelf maar na. Hoeveel van onze bankensector is in private internationale handen? Hoeveel voormalig staatsbedrijven zijn hier de afgelopen jaren geprivatiseerd waar de topmensen inmiddels enorme bonussen uit trekken en/of aandeelhouders dividend over de grens verdwijnt,  terwijl de situatie van de werkers in deze bedrijven hard achteruit is gegaan net als de kwaliteit van de diensten?

Inderdaad Nederland zit tot over de schouders in dezelfde ellende. De nationale staten van Europa worden stuk voor stuk leeggezogen door een internationale bankenelite en de grote corporaties onder de voorwendselen die ons zijn opgedrongen voor deelname aan project Europa. We staan erbij en kijken erna.

Een pijnlijk extra detail. Een tijd geleden alweer, nog voor het internet de huidige rol had in het nieuws die het nu heeft, waren er in Nederland twee mensen die het op de TV ook openlijk hadden over de machtselite van o.a. Europa en hoe hun belangen helemaal niet in overeenstemming zijn met dat van het gemiddelde Europese volk. Bekijk onderstaande fragment om erachter te komen wie deze twee mensen waren en bedenk dan eens hoe het met deze beide heren is afgelopen…


Mocht u nu enigszins overstuur zijn dan is dat niet geheel onbegrijpelijk. Informeer jezelf vooral goed, bekijk de hier aangegeven links en ga zelf op onderzoek uit en wellicht kan deze informatie nog enige rol spelen in waar u volgende week op gaat stemmen als u tenminste gaat stemmen.

Wellicht biedt de stille revolutie van IJsland enige inspiratie als we op zoek willen naar oplossingen. Overige oplossingen voor de huidige problemen qua politiek, 1% nieuwsmedia en economie in Nederland zijn uiteraard van harte welkom in de reacties.

Aanverwante artikelen:
-) De Nobele Leugen
-) Nederland heeft gebrek aan onafhankelijke media
-) De oorlog die je niet ziet op het NOS journaal
-) Rijk worden via politiek, oorlog en olie
-) Oorlog is cashen voor de elite
-) De oorlog tegen democratie
-) Macht
-) Bekentenissen van een Economische Huurmoordenaar 
-) Economische Crisis op Bestelling 
-) Problemen in de bananenpolder
-) Hoe werkt ons huidige economische systeem?
-) Bewustzijn over het banksysteem groeit wereldwijd
-) Een nieuwe wereldorde deel V – Project of a New American Century

(Op het internet hebben de lezers de macht! Zij bepalen welke informatie de wereld rond gaat! U bent zich er misschien niet van bewust, maar als elke lezer een link stuurt naar 3 geïnteresseerde personen, dan zijn er maar 20 stappen nodig om 3,486,784,401 mensen te bereiken! Wil je dat zien gebeuren? Gebruik je macht! Dit stuk mag dan ook vrij door iedereen overgenomen worden op websites, blogs, of om door te sturen aan familie, vrienden, kennisen, collega`s, politici, bankiers, economen, professoren, politie agenten, etc. graag zelfs hoe meer mensen dit weten en erover meediscussiëren hoe beter.  Zet a.u.b. wel de bron erbij zodat mensen mee kunnen doen in de discussie hieronder als ze dat willen.)

TwitterFacebookShare
 Posted by at 12:54

 Leave a Reply

(verplicht)

(verplicht)


− 5 = one

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>