Jun 232012
 

Rutte deed dat zaterdag op een congres van de VVD in Den Haag.

Rutte uitte heftige kritiek op andere partijen, zo zegt hij dat partijen bij problemen door de Europese schuldencrisis weglopen of simpele oplossingen aandragen. Daarmee verwijt hij andere partijen dat zij niets doen aan de in en . Dit terwijl Rutte zelf helemaal niets heeft gedaan aan de oorzaken van de crisis, zo mag er nog vol op gespeculeerd worden ten koste van hele bevolkingen. Krijgen banken en zorgdirecteuren grotere bonussen dan ooit en betaald en de rest van zich scheel aan die in een zwart gat verdwijnt.

Terwijl Rutte de bevolking doodbezuinigd komen alternatieve bewegingen als de met daadwerkelijke oplossingen: haal de rente uit het systeem. Zo was de grootste post op de begroting in 2011 de Nationale , met een bedrag van 43435849000 euro. Bezuinigen op de grootste post in de begroting lijkt de meest voor de hand liggende keus! Waarom stelt er geen enkele partij in de politiek voor de rente betalingen af te schaffen zodat de nationale gewoon netjes in termijnen afbetaald kan worden ?

Rutte maakt zich zorgen over Nederland mocht het in de handen vallen van de “pessimisten, de socialisten en de weglopers”, als we kijken naar de manier hoe de crisis tot nu toe bestreden is dan kan er niet anders geconcludeerd worden dat Nederland al jaren in handen is van zij die weglopen voor werkelijke oplossingen!

De oplossing voor de crisis ligt niet in meer leningen aan andere Europese landen, het ligt niet in het vergroten van kapitaal voor banken en het ligt absoluut niet in het doodbezuinigen van Nederland!

http://www.nu.nl/politiek/2842619/rutte-wil-maatregelen-lenteakkoord-vervangen.html

TwitterFacebookShare

  2 Responses to “Rutte verwijt de politiek dat ze zwart ziet”

Comments (1) Pingbacks (1)
  1. Ik raad rechts nl deze RTL-Z clip even goed te bijkijken…
    http://www.youtube.com/watch?v=gc8rtQtsifY
    Bezuinigen werkt aleen met een schuld van rond de 70%
    400 a 500% kan maar op een manier worden opgelost afschrijven.
    Je kan daar niet tegen op bezuinigen.

 Leave a Reply

(verplicht)

(verplicht)


eight − = 7

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>