May 162012
 

Op woensdag werd op de dam gevierd dat precies een jaar geleden met massale protesten in tientallen steden de 15 de mayo / ‘Indignado’ beweging ontstond in Spanje. Er werd een verklaring voorgelezen door vertegenwoordigers van de beweging, waarna er in de stromende regen onder begeleiding van een groep energieke percussionisten slogans werden geroepen als ‘Nee, wij gaan de niet betalen!’, ‘Politici representeren ons niet’ en ‘Wij eisen waardige huisvesting’. Indignados: gefeliciteerd!  Iedereen die er bij was: bedankt!

 

 

TwitterFacebookShare

  3 Responses to “15 de mayo manifestatie op de Dam succes”

     Leave a Reply

    (verplicht)

    (verplicht)


    − 5 = two

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>