Apr 232012
 

Mededelingen:

* Brainstorm InfoDesk

Aankomende dinsdag om 19.30 uur (24-4-2012) komen we bij de Valreep bij elkaar om elkaars ideeën aan te horen en daarvan een functioneel plan te maken om daadwerkelijk de handen uit de mouwen steken om de infostand te transformeren in het ultieme rondrijdende infodesk / demo en of andere doeleinde te gebruiken!

* Ocuppy

Aanstaande donderdag (26-4-2010) is er om 20.30 uur weer een in de Vondelbunker met de titel: ‘Re-group’. Met behulp van Skype interviews zullen we meer horen over de 1 mei algemene stakingen in Spanje, nieuwe occupations in New York en de blokkade van het financiële district in Frankfurt. Hierna is er een discussie over de nederlandse situatie. Alle groepen met initiatieven zijn uitgenodigd!
http://www.occupyamsterdam.nl/ai1ec_event/occupy-college-thursday-april-26-occupy-regroup/

* Blockupy Frankfurt

Er is opgeroepen om direct volgend op de wereldwijde actiedagen van 12 mei en 15 mei, samen te komen in Frankfurt, om het financiële district te ‘occupyen’, de Europese spil van het mondiale kapitalisme en de plaats van het leed en de ellende die de dictatuur van de markten heeft veroorzaakt voor miljoenen mensen. http://blockupy-frankfurt.org/nl/frontpage

Discussie punten

* 1 mei Solidariteitsverklaring Amsterdam.

Er is een verklaring van solidariteit met alle 1 mei bewegingen en de Occupy- beweging die tot een internationale algemene en de massale consumentenboycot heeft opgeroepen voor die dag.
Deze verklaring is in consensus aangenomen:
http://www.occupyamsterdam.nl/2012/04/22/1-mei-solidariteitsverklaring-occupy-amsterdam/

* Rob en de Infodesk

Rob meld dat hij het niet eens is met het weghalen van het Infohuisje en dat hij zijn I.D. papieren kwijt is. Het team wat de infodesk zal opknappen zal onderzoek doen naar eventuele achtergebleven papieren.

* 12 mei acties

Er is melding gemaakt van twee acties op 12 mei (niet geïnitieerd door Occupy Amsterdam).
1- de dag der vereniging, op de Dam in Amsterdam
2- rondje Binnenhof, Den haag.

* Kunstwerk

Er is door een aantal mensen verder gewerkt aan het kunstwerk op het Beursplein. Sommige extra toegevoegde onderdelen zullen weer moeten worden afgebroken. Iemand meld dat met de gemeente is afgesproken dat het oorspronkelijke kunstwerk mag blijven staan in plaats van de infodesk.

* op zondag

Er wordt besloten de algemene volgende week op zondag 29 April te doen. Na die GA kan er dan meteen de koninginnennacht in de stad worden gevierd ;-)

TwitterFacebookShare

  One Response to “Minutes General Assembly, 22 April 2012”

     Leave a Reply

    (verplicht)

    (verplicht)


    four − = 3

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>