Apr 182012
 

As outdoor temperatures are rising, the movement is taking to the streets again. The financial seems here to stay. And the same market driven policies that got us into this mess, are now being forced upon us as a solution.

Which lessons can we draw from our experience with more than half a year of Occupy? In what ways should our strategies be adapted in order to be more effective?

With the help of skype interviews we will hear from the general strike in Spain, the renewed occupations in New York, and the planned blockade of the financial centre in Frankfurt. Afterwards we will open the discussion of the Dutch situation. Any group with plans or proposals is invited to come along, present and discuss together.

Practical info:
Start: 20:30
Location: Vondelbunker, Vondelpark 8a (in the Vondelpark bridge)
Language: English
Entrance fee: free/donation

Occupy ?

Bekend van het Beursplein, nu in een filmzaal twee keer per maand op donderdagavond. Occupy College is erop gericht om mensen informatie te geven en samen te discussieren over de oorzaken en gevolgen van ons oneerlijke en niet duurzame sociaal-economische systeem en mogelijke alternatieven en verbeteringen daarvan.

Occupy College is een uitstekende mogelijkheid om elkaar te ontmoeten op een warme plek en vrienden, familie en bekenden kennis te laten maken met de beweegredenen en visie van Occupy. Na afloop van het is er tijd om in de bar samen gezellig na te praten. De toegang is gratis en prijzen van het drinken zijn niet onderhevig aan kartel en monopolievorming door brouwerijen.

Locatie: Schijnheilig in de Vondelbunker

Zie ook de site van Schijnheilig:
http://schijnheilig.org/

TwitterFacebookShare

  One Response to “Occupy College: Occupy Regroup! (donderdag 26/04)”

     Leave a Reply

    (verplicht)

    (verplicht)


    five − = 3

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>