Mar 232012
 

Ondanks het vertek van van het zullen we de lente en met een positief geluid vieren! De lente kriebelt en dat vieren we met een LentedemonstraatZIe en de SunDaysIDee op de Dam, in .
Alle kunstenaars, liefhebbers, schrijvers, performers, dansers, circusgangers, hoopers, ecobabes & bitches ;-) , singers, artists, yogis & yoginis, musici, dj’s, vj’s, crea skip koks, blije eitjes & bijtjes … vier samen de lente en demonstreer jouw passie, kwaliteit, interesses & nieuw ontgonnen uitdagingen, vier met LEF met nieuwe verbindingen.

We hebben een selfmade permacultuurtoren & fontein, openingsritueel met mantra’s & klankschalen, acroyogaperformance, een ecohottub, waterbar, danceperformance ‘verbinding’, recycle-art workshops, circus & hoopacts, een cosey chillhoek met skipfood & drinks, life street acts zoals Kunst ligt op straat wat is t jou waard, artyteaperformance, steltlopers met eetbare kostuums, bellenblaasact, samen werken aan installaties en kunstwerken, workshop maskers maken OOK KIDSCorner met vele spellen, dans, muziek, sprekers, workshops, sprekers etc.

Elke zondag in de lente laat van zich horen op het beursplein. Verschillende sprekers delen hun visie over Occupy, er zal muziek zijn, dichters, enzovoorts. Als Occupy proberen wij nieuwe en innovatieve manieren te bedenken om onze stem te laten horen.

Draag Uit wat je hart je In geeft!
VIER de Lente, Vier het Leven!

Kom zondag 25 maart naar de Dam!

*Neem spontaan recycle materialen mee zoals dozen, melkpakken, plastic verpakkingen, oud speelgoed, kleding, keukengerei alles wat je niet meer nodig hebt… We maken er recycle art mee die dag

translation
Mic Check! Occupy Dam Square

Despite the departure of the Beursplein we will occupy the spring and celebrate! The spring tickles and we celebrate this with a LentedemonstraatZIe and the SundayIdea on the Dam in Amsterdam.

All artists, permaculture people, writers, performers, dancers, circus-goers, hoopers, ecobabes & bitches, singers, artists, yogis and yoginis, musicians, DJs, VJs, and bees … four along the spring and demonstrate your passion quality, cultivated new interests & challenges.

We have a self-made permaculture tower & fountain, opening ritual mantras and singing bowls, acro yoga performance, a ecohottub, water bar, dance performance ‘connection’, recycling art workshops, circus & hope acts, a Cosey chill angle to skip food & drinks, live street acts like Art is what street is worth it to you, artyteaperformance, waders with edible costumes, collaborate on installations and artworks, masks workshop ALSO Kids Corner with many games, dance, music, speakers, workshops, speakers etc.

Every Sunday in spring of Occupy Amsterdam let hear themselves. Several speakers will share their vision about occupy, there will be music, poets, and so on.

Carry out what your heart gives in!
Celebrate Spring, Celebrate Life!

Come Sunday, March 25 to the Dam!

* Please note bring recyclable materials such as boxes, milk cartons, plastic containers, old toys, clothes, kitchenware anything you no longer need … We make art with recycled stuff that day.

TwitterFacebookShare

  17 Responses to “Mic Check! Occupy Dam Square”

Comments (17)
 1. Goed, na wat gesteggel en vaag gewauwel hierboven tijd voor 21 foto’s, van matige kwaliteit, gemaakt met 2 pixel mobieltje op de Dam op 25 maart 2012. Als ik het had geweten had ik mijn goede camera meegenomen… Te bekijken via de link van mijn website of via de volgende url:

  https://picasaweb.google.com/107000672834214020126

  En dan uiteraard eerste album kiezen. Veel kijkplezier!

 2. you are never alone or helpless .. the force that guides the stars guides you too ….

  blijf in je zelf vertrouwen en doe je zelf het plezier niet om te wijken en uit te stappen voor de in naam der koningin traditioneel overwegend blank joodsch christelijk moslim trotsch op nederland(sch(e)) : lees van kwalijke signatuur : analfabetisme en alcoholisme en incest en inteelt en het is ook de sub multi culti niet die door de opgewaaide coke en heroine stof kruipt al of niet als het gevolg van ripdeals door voor voornoemd(en) om en be schrevenen

  Kanacken nennt man die Gerausche, die eine Person von sich gibt, die sich bereits im fortgeschrittenen Stadium des Nazismus befindet. In Ermangelung eines Hirnes ist der Erkrankte nicht mehr in der Lage, mittels komplexer Sprache zu kommunizieren. Anstelle von Sprache treten ab jetzt Fausthiebe, Stiefeltritte und Laute, die aufgrund ihres Klanges oft als Kanacken, Tucken oder auch, je nach Personen in der Umgebung Zecken wahrzunehmen sind. Aufgrund der Umstände stellt sich ein besonderes lautes Kanacken ein, wenn die Erwähnten an einem großen FassscheiBwettbewerb teilnehmen.

 3. mein kampf er bij halen …. wij …. wie zijn dat dan …. slaven van suriname : flagged as spam : FF poeppe doktor : op 14 augustus 2014 is het tweehonderd jaar geleden dat de handel in slaven werd verboden en de herdenkings activiteiten beginnen op 1 juli 2013 tijdens de jaarlijkse herdenking van de afschaffing van de slavernij en stelt de gemeente 850.000 euro beschikbaar voor jubeljaar 2013-2014 waarin wordt herdacht dat het in 2013 200 jaar geleden is dat de slavernij werd afgeschaft en de slavenhandel evenals de prostitutie en de smokkelhandel in coke en heroine werd voortgezet en onder het mom van educatief : hypocrisie – de herdenking samen valt met die van andere gebeurtenissen zoals de vorming : coup – van het overwegend blank traditioneel joodsch christelijk nederlandsch koninkrijk der nederlanden in 1813 en zijn inzake het onderhavige de traditioneel joodsch christelijke surinamers en antilianen de grootste huichelaars die hen – de 8 december moorden – uit de weg lieten ruimen die voor de emancipatie : progressie – en niet voor de onderdrukking : predestinatie – van de traditioneel joodsch christelijk surinaamse en antiliaanse huichelaars zijn in navolging van 1973 als gevolg van een genocide : de vuile oorlog in zuid-amerika in opdracht van vele prominenten waaronder de overwegend blank traditioneel joodsch christelijk nederlandsche familie Oranje-Zorreguieta en de huis-lijf-artsen Dr Kissinger en Dr Bouterse en is derhalve dan ook de onafhankelijkheid een volslagen farce majeur ….

  • Welke drugs gebruik jij Anton?? En kennelijk heb jij inderdaad geen baan..wie dergelijke volzinnen uitkraamt zonder enige samenhang, verdient een plekje in een kliniek met Keith Bakker. Het blijven holle frasen over vroeger en het “hollandsch christelijk enz”.
   Gewoon deel uit leren maken van een maatschappij die ( helaas) nooit perfect zal worden zou genoeg moeten zijn, door gewoon je steentje bij te dragen. Wat jij spuit is puur destructief..Nu snap ik de politieke ondertoon ook wel..dank zij jou hebben lui als Wilders bestaansrecht.
   Ik kan mijn kinderen tenminste iets van een toekomst bieden..jij daarentegen zou maar niet aan kinderen moeten gaan denken , je weet maar nooit of het erfelijk is…
   Sterkte..

   • als jij net zo bruin bent als de dunne stront die jij schrijft henk …. wat een bagger …. de politieke onder toon : de olie putten in afrika die van en voor de afrikanen zijn en door de arabieren leeg geroofd worden als gevolg van de verliezen van aan deel name in de war on drugs : lees : rip deals …. voor jouw kids : elsje fieder elsje gooi je klompjes maar op in het vuur .. de coke is in het beslag genomen en de heineken smaakt naar piss ….

   • jouw baan henk .. jouw werk henk : drugs : de wapens van de wraak worden in beslag genomen evenals de – kinder – prostitutie waar beslag op word gelegd wat een goede zaak is ware het niet dat meer dan 75% hier afhankelijk van is : verslaafd aan is : occupied ….

 4. helemaal en kompleet blabla en theorie die in de praktijk desnoods met geweld altijd anders uit pakt / uit moet pakken en derhalve dan ook traditioneel overwegend blank joodsch christelijk trotsch op nederlandsch …. evenals de v.v.d.m. is occupy : very ok en als de pad vinderij en de zee verkennerij een v.v.d.m. zou hebben is er geen sprake van sexueel kinder mis ge bruik voor vergoedingen die met aftrek van kosten een riant jaar salaris zijn …. homootje pesten : terug pesten en dezelfde taal gebruiken en geen respect en korte metten ….

 5. In plaats van de straat te bezetten..doe eens constructief, ZOEK EEN BAAN …dan pas steun je daadwerkelijk datgene waar het om draait…of een paar werkschuwen voorkomen dat er bonussen worden gegeven en het geld bij de rijksten blijft…Get a fuckin’job will ya!! In plaats van op de subsidiezak van de NL burger te teren.
  Wij belasting betalen, om jullie op onze kosten rechtszaken te laten hebben met de gem. A’dam..nee, dat lost pas dingen op!!Of gaan jullie dat allemaal met jullie uitkering (ach..die hebben wij ook betaald) terugbetalen??

  • wat is jouw psycho(on)logische probleem henk …. im-potentie problemen of doet ingrid het met greet wilders of en met lilian helder ….

   • Psychologisch probleem?? De waarheid is hard misschien, maar realiteitszin werkt beter. By the way..dat je potentieproblemen betrekt op een feestje voor de werkeloze snap ik niet helemaal…PVV stemmer ben ik al helemaal niet, dus oordeel niet eer gij de persoon ziet. Schelden is heel makkelijk..ik constateer slechts een feit, de hele club die daar zit, doet dit op onder meer mijn kosten..en schiet daar geen ene moer mee op. Dus..of ga het zelf betalen door te gaan werken (zoek t eens op in een woordenboek) of leg je neer bij de harde werkelijkheid…er zullen altijd bazen zijn.
    Mocht 1 van jullie het mij WEL helder uit kunnen leggen..dan graag..
    Of had ik nu echt een zere snaar geraakt..door te stellen dat de belastingbetaler hiervoor opdraait??

    • er valt helemaal niets helder uit te leggen …. lees mein kampf en wees zuinig op en koester je zelf …. gezonde homo erotiek en gezonde homo cultuur – gay – sub multi culti – draait voor het gelag op van incest en inteelt en criminaliteit …. traditioneel overwegend blank joodsch christelijk trotsch op nederlandsch : geef een ander of schuif de schuld op een ander af : legio voorbeelden en al of niet met behulp van verketteren en het christendom en de psychologie/psychiatrie …. veinzen kan ook nog …. nogmaals : legio voorbeelden …. oranje boven en het red-light-district heeft voorrang : desnoods met alle geweld : nogmaals : legio voorbeelden …. sterkte ….

     • Ik snap t al…jij maakt er iets politieks van, dit in tegenstelling tot mijn mening. Maar “mein kampf” er bij halen?? Dan heb je wel een heel erg abstract beeld van een gezonde discussie…als jij ook maar enig idee hebt waar je in dit geval over praat, dan zoek hulp (ook betaald door je vrienden: de belastingbetaler).Beetje schokkend, dat een op het oog pacifistische beweging zich verlaagt (middels jou als spreekbuis) tot dergelijke uitspraken.
      Jawel..ik ben trots op mezelf, maar daar heeft mijn huidskleur, ras geloof of seksuele voorkeur toch niks mee te maken..ik ben een persoon..Ik heb wel een klein geheimpje voor je..ik ben geboren Surinamer, dus zo bruin als maar zijn kan. Ook gewoon afgestudeerd (jawel..we zijn er ook) en stom verbaasd dat iemand er allerlei verkeerde frases uitgooit om zijn gelijk te halen.
      Mag ik je tot slot nog 1 ding vragen?? Heb je een baan?? Indie ja, mijn excuses voor het eerder geschrevene..zo niet, bewijst dit slechts dat er toch iets bij je los zit ..
      Veel meer had ik aan de reactie die volgde van George Knight, die doet op zn minst pogingen om iets aan mij duidelijk te maken.Dank je George..

  • @Henk
   ..doe eens constructief, ZOEK EEN BAAN …dan pas steun je daadwerkelijk datgene waar het om draait…

   Is dat zo? Politieke partijen zeggen iets aan het graaien en de bonussen te doen, maar met regels om daadwerkelijk iets te veranderen komen ze niet. Dus van die kant komt voorlopig geen oplossing. De rol van Occupy is dat het dit onderwerp hoog op de agenda houdt. Da’s al veel meer dan alle andere maatschappelijke krachten samen doen.

   In Nederland vangen zelfs multinationals subsidie. Ofwel, het ligt minder zwart/wit dan u stelt. Maak u niet druk om Occupy en wees blij dat het bestaat. De enige kritiek die je denk ik op Occupy zou kunnen hebben is dat het zich leent voor partijpolitiek. Da’s in mijn ogen dom. Verbijsterend heb ik ooit bij Occupy Utrecht pamfletten over Mauro gelezen. Dan pas gaat Occupy de mist in. Niet eerder.

 6. to keep it very simple : minder dan 10% real occupy v/s meer dan 10% ten minste zo niet dan toch wel crimineel gelieerd

 7. to keep it very simple : minder dan 10% real occupy v/s meer dan 10% ten minste zo niet dan toch wel crimineel gelieerd

 8. I don’t like joke about bitches. I think for this sort of disrespect some people would not respect You. Beside of that great idea !

 Leave a Reply

(verplicht)

(verplicht)


four + 8 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>