Mar 222012
 

Een nieuw Offensief voor de Lente!

–UPDATE– Filmpjes toegevoegd!!!—
Met de deel-overwinning in de broekzak heeft aangetoond dat het demonstratierecht zwaarder weegt dan de wil van een burgemeester. Nu de tenten aankomende zaterdag van het plein verwijderd moeten worden zijn we natuurlijk in de voorlopige laatste dagen van aangekomen. De aankomende dagen zullen we  een knallend afscheid nemen van het Beursplein!

Youp van het Hek Occupyer!Ludiek, Occupy nodigt iedereen uit om de laatste 2 dagen het plein nogmaals te bezetten met tenten! Net zoals Youp van het Hek gister deed! Dit is een mooi moment om terug te komen in de sfeer van het eerste uur en op originele manier afscheid te nemen van de Bezetting van het Beursplein! Occupy YOUR Square! De publieke ruimte is van Iedereen! Die laten we ons niet afnemen ! Nu niet! En in de toekomst al helemaal niet! Het plein is van iedere burger! Ook als zij er non-commerciele activiteiten willen ontplooien als weerwoord op de mega-festijnen van allerlij mega-organisaties! Occupy YOUR Public Space!
Neem daarom de komende dagen allemaal je tentje mee en bezet het plein!
Informeer de mensen die voorbij komen en laat zien dat je mening telt!
Laat zien dat Occupy leeft, nu meer dan ooit!
Laat zien dat bezetten iets moois kan zijn!

Maar laat vooral zien dat je er bent! Met hart en ziel ! En je je niet tegen laat houden door rare constructies en je je niet langer laat beperken in je vrijheid!

 

De komende dagen, zullen er weer veel activiteiten op het plein zijn ! Net zoals je gewent bent van het begin van Occupy zullen er sprekers zijn die hun mening komen verwoorden! Naast sprekers zullen er interessante documentaires vertoond worden, zullen er bandjes spelen en zal er natuurlijk nog steeds vol op gediscussierd worden! krijgt Occupy niet klein! In tegendeel, wij zullen onze spierballen laten zien en laten zien dat wij er zijn om te blijven! Met of zonder Beursplein WIJ gaan door!

Occupy is een gedachte, een filosofie, een weten en een hoop dat het beter kan! Dat een wereld gebaseerd op gelijkwaardigheid mogelijk is! Dat een wereld waarin macht geen rol meer speelt bestaat! Dat er een eerlijk economisch systeem kan zijn. Zonder graaiers! Zonder corruptie!

Daarom kan niets en niemand Occupy stoppen! De stijdbaarheid is hoger dan ooit! DIT is een protestbeweging met kracht!

Als bakken met blijft storten in de kas van banken en mensen de zelfbeschikking af blijft nemen Moet Occupy wel door gaan!

De toekomst, wat gaat Occupy Amsterdam doen ? Waar gaan we heen ? Bezetten we de Dam ? Bezetten we iets anders ? Willen wij onze fysieke aanwezigheid nu meer dan ooit laten gelden ? Deze vragen eisen antwoorden! Daarom roept Occupy Amsterdam iedereen op om bij de komende aanwezig te zijn! Vanavond op donderdag zal er een brainstormsessie zijn op het Beursplein waarbij iedereen vanaf half 7 welkom is om mee te denken over onze aanwezigheid in de stad en hoe we verder willen gaan! Morgen avond om half 7 houdt Occupy Amsterdam een om consensus te kunnen vormen over de verschillende ideeen die er zijn!

 TwitterFacebookShare

  7 Responses to “Occupy Offensief – De nieuwe lente Rechtspraak en de toekomst…. UPDATED”

Comments (6) Pingbacks (1)
 1. Time to start G.I.A.B.O global insurrection against banker occupation…

 2. Enjoy, get inspired and spread !
  http://youtu.be/7K2MLXqb1HU
  Here You can see the video from today reactions at the decission of the court, what says that till saturday evening there could stay just info stand at the beursplein. Two tents what had role of media tent, kitchen and sleeping room according to the judge have to be removed

 3. Oh, en meneer van der Laan

  vertelt u ook eens,
  legt u eens uit,
  hoe precies uw vriendschap in elkaar steekt met Albert Drent,

  de voormalige directeur van het Hofnarretje,
  u weet wel, met die vele verkrachte kleuters & babietjes,

  en die bij hem thuis slaapfeestjes voor deze kinderen heeft georganiseerd

  het incident Hofnarretje waar gepoogd is de ouders hun smoel te laten houden

  “Justitie ziet Drent niet als verdachte in de grote zedenzaak”

  “maar hij raakte afgelopen week wel in opspraak.
  Hij zou thuis namelijk slaapfeestjes voor kinderen hebben georganiseerd.”

  “Toen ik hoorde dat Albert Drent directeur was van een kinderdagverblijf
  kon ik mijn oren niet geloven.
  Die man is namelijk begin jaren ’90 ontslagen door Stichting AKROS
  omdat hij op een kinderdagverblijf van AKROS twee kinderen heeft misbruikt.
  Die stichting heeft hem toen meteen ontslagen.
  Drent is een onberekenbare man.”

  AT5:
  http://www.at5.nl/artikelen/54365/drent-jaren-geleden-aangeklaagd-wegens-kindermisbruik

  meneer van der Laan
  u schijnt tevens korpsbeheerder der politie Amsterdam te zijn

  het schijnt dat het korps Amsterdam volstrekt corrupte types herbergt,

  wij denken daarbij aan de ultra rechtse Gladio soort
  u weet wel, die in verre landen Premiers vermoordt
  die samenzwering waar ook de harde kern van de Goldman Sachs,
  Morgan Stanley, de Bush familie, Baring Bank, Rothschild Bank, indirect ook de dochterbank ABNAMRO,
  de Zwarte Hand van de CIA

  geld verdienend vanaf de achterbank met Drugs, Prostitutie, Kinder Porno &
  Pedofilie Chantage,
  zoals te doen gebruikelijk sinds de Opium Oorlogen

  meneer van der Laan legt u eens uit

  hoe u Burgemeester van Amsterdam bent geworden
  met uw Kennis betreft de pedofilie schandaaltjes op het Ministerie van Justitie

  ?

 4. Goodbye Occupy! Hello Liberate?
  Drie voorstellen voor de brainstormsessie vanavond en wellicht de GA morgen

  Eergisteren heb ik een uitvoerige reactie onder de titel “Goodbye Occupy – Hello World Econimic Liberation Front” op de ontruimingsbrief van de Burgemeester op de Occupy Amsterdam website en mijn blog http://willehalminstituut.blogspot.com (met de nodige links) geplaatst. Na het besluit van de rechter vandaag om tot ontruiming van de twee tenten op het Beursplein over te kunnen gaan op 24 maart as., heb ik mijn reactie ietwat aangepast en er drie voorstellen van gemaakt voor de vanavond op het Beursplein plaatsvindende brainstorming sessie als voorbereding op de GA van morgen, vrijdag 23 maart. De aangespaste reactie zal ik op mijn bovengenoemd blog plaatsen waarin de motivatie voor de drie voorstellen zijn na te lezen. Hier zullen eerst de drie voorstellen worden geformuleerd:

  De GA van Occupy Amsterdam wordt verzocht om de volgende voorstellen na voldoende bespreking toe te stemmen om een nieuwe ontwikkelingfase in te gaan onder een nieuwe better passende naam:
  1. Occupy Amsterdam gaat in op het voorstel van de Burgemeester voor een alternatieve locatie in de Zuid-As en zal het door haar bezette deel van Beursplein (behalve de Info Desk) zaterdag as. vrijwillig opgeven en neemt contact daarover op met de Burgemeester vóór de geplande ontruiming. Occupy Amsterdam gaat dus niet in hoger beroep.
  2. Op de nieuwe locatie is het de bedoeling om er een nieuw centrum met de naam “World Economic Liberation Front” (Wereldeconomisch Bevrijdingsfront) opgericht worden en wel in een passende op maatgesneden en kasteel-achtige tent met flag en wimpels teneinde om met de nodige sponsors en organisatie het Occupy tentenkamp om te vormen tot een oase der menselijkheid, waar o.m. het nieuwe beschavingsprincipe, de sociale organica, als voorhoede en voorwaarde voor een nieuw financieel stelsel kan worden uitgeoefend en uitgedragen.
  3. Dit alles onder de nieuwe naam Liberate, daar Occupy en Occupyers, in goed Nederlands bezet en bezetters haar punt heeft gemaakt, niet langer dezelfde mentaliteit van het in bezit nemen die de door haar zo bekritiseerde 1% bezigt wil manifesteren en omdat in Nederland, in tegenstelling tot Amerika, wij een traditie hebben van verzet tegen welke bezetters dan ook en die naam dus ook een doorn in het oog is van wat oudere mensen die zich de bezetting door de Nazi’s nog al te goed kunnen herinneren of jongeren die hun ouders daarover hebben gehoord.

  Voor de verdere onderbouwing zie dus http://willehalminstituut.blogspot.com

 Leave a Reply

(verplicht)

(verplicht)


three + = 10

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>