Mar 202012
 

UPDATE 21 Maart, 2012 @ 18:12u :

Morgen om 9.00 uur doet de rechter uitspraak! De rechter heeft uitgesproken dat als hij een negatieve uitspraak voor doet, hij rekening houd met het korte tijdstip en dat we dan niet om 10.00 uur weg zullen moeten.

Kom naar het of Parnassusweg en toon je support!

UPDATE 20 Maart, 2012 @ 21:22u :
Morgen alvorens de zitting begint, zal om 14:00 uur een descente plaatsvinden op het Beursplein. Dit betekent een bezichtiging door de rechter op “de plek waar de oorzaak van het geschil” zichtbaar is, met andere woorden het Beursplein!

—-
Aankomende woensdag gaan we met zijn allen de rechtzaal bezetten !
Omdat Occupy bedreigd wordt met een ontruiming hebben wij besloten ons in een rechtszaal te vertegenwoordigen! Wij laten ons demonstratierecht niet zomaar afnemen vanwege een verkeerd beeld wat geschetst wordt in de media. De redenen om te protesteren worden met de dag groter. Na een miljardenstrop voor wordt er nu een financiële coup gepleegd door de boekhouders van Europa! Met deze en het ESM op komst kunnen wij niet anders dan doorstrijden!

Kom dus allemaal woensdag vanaf 12 uur naar het Beursplein! Neem je Occupy spandoek of bordje mee en laat je mening zien ! Om 1 uur vertrekken wij naar de rechtbank om daar om 2 uur de zitting mee te maken!

Even een update:
Morgen om 2 uur zal de rechter naar het beursplein komen. Daarnaast verwachten wij natuurlijk ook de gehele media carousel die een circusje zal bouwen. Naast dat dit onze kans is om onze zaak voor de rechter voor te leggen is dit ook een mooi moment om onze mening uit te dragen!

Neem daarom allemaal je je spandoek mee! Neem je Kartonnen bord met mening mee! Neem je mening mee Maar vooral: Neem jezelf en je vrienden mee!

Ik weet dat het kortdag is en er daarom geen hordes mensen op het plein zullen staan maar het is natuurlijk extreem belangrijk dat er zoveel mogelijk mensen zullen komen!

THX !!! :)

TwitterFacebookShare

  6 Responses to “Occupy the Courts! – BELANGRIJK UPDATE!”

Comments (6)
 1. Lieve mensen probeer eens een oplossing te vinden voor die lullige kleine haken en ogen, we weten waar we op moeten letten ik ga in andere kampen ideeen opdoen en menemen naar a’dam ik vertrek naar den haag en ga met die gasten eens checken wat mogelijk is en wat moet je als grens trekken ? occuland zonder grens is niet meer dan een infostand en ik geloof dat we iets meer willen bereiken. hierbij wil ik even iets persoonlijk aan toevoegen ik verrraad jullie niet door weg te gaan, ik wil meer kennis vergaren en kom terug in de hoop dat men geleerd heeft van wat er fout ging ook ik. wel blijf ik me voor diverse zaken in zetten in de werkgroepen waar ik in betrokken ben.

  Met vr gr Harry the occupy badass Langenhuijsen

 2. Even een update:
  Morgen om 2 uur zal de rechter naar het beursplein komen. Daarnaast verwachten wij natuurlijk ook de gehele media carousel die een circusje zal bouwen. Naast dat dit onze kans is om onze zaak voor de rechter voor te leggen is dit ook een mooi moment om onze mening uit te dragen!

  Neem daarom allemaal je je spandoek mee! Neem je Kartonnen bord met mening mee! Neem je mening mee Maar vooral: Neem jezelf en je vrienden mee!

  Ik weet dat het kortdag is en er daarom geen hordes mensen op het plein zullen staan maar het is natuurlijk extreem belangrijk dat er zoveel mogelijk mensen zullen komen!

  THX !!! :)

 3. Blijf kalm inderdaad!!! Is het misschien een idee als jullie in beeld komen om de webpagina
  nieuwemedianieuws.nl op een stuk karton of zo te schrijven. Allemaal alsjeblieft zodat het
  wel in beeld MOET komen.
  Liefs van mij….

 4. Occupyers blijf kalm.
  Met arestaties WIN JE NOOIT…..
  http://www.occupyamsterdam.nl/2012/03/17/occupy-ers-blijf-kalm/ het geeft de tegenstander altijd meer minutie omdat je je hebt verlaagd tot zijn nivau , trots weg lopen in een ludike actie laat vrouwen bloemen leggen voor de me ers / politie en loop dan weg DAN maak je indruk vergeet niet dat oom agent ook een loons conflict heeft met de regering , en dat als je indruk wil maken een vreedzame achtie de manier is….
  De enoge manier!

  • wouw, ik wist niet dat er op deze site tollerantie was voor sexusuele discriminatie… bericht van frank wijst er naar, dat alleen vrouwen bloemen mogen leggen…

  • Kalm blijven betekent vooral dat je geen ME brult als die helemaal niet aan de orde is (nog nooit gesignaleerd trouwens bij Occupy). De oproep betreft een actie voor als de rechter een kijkje komt nemen. Rechters laten zich meestal niet vergezellen door een horde ME-ers en de politie kijkt wel beter uit, dan dat ze daar met groot machtsvertoon gaan staan als de rechter een kijkje komt nemen. Dus laat vooral je bloemen thuis (man of vrouw) want er is geen schijn van kans dat je dat op het Beursplein aan de voeten van een ME-er kan leggen. Er zullen dus ook geen arrestaties plaats vinden en ook geen gewelddadige acties.
   De rechter komt een kijkje nemen en wie daarbij kan zijn is uitgenodigd. Dat staat er volgens mij in de oproep. Neem je spandoek en je vrienden mee. Het is mooi weer, dus dat geeft een leuke uitstraling.
   Ik denk dat de rechter ook binnen een kijkje wil nemen dus zorg er vooral voor dat hij/zij niet struikelt over de losliggende planken en wellicht (toch nog bloemen) is het leuk een vaasje bloemen op tafel te zetten.
   Wat betreft het loonconflict van de ambtenaren – ja, daar had Occupy zich eens voor kunnen inzetten. Dat had vandaag nog beter gestaan; de schoonmakers, de ambtenaren, de studenten, de kunstenaars, de WSW-ers, de rechters zelf…allemaal hebben ze actie gevoerd tegen bezuinigingen van dit kabinet, maar Occupy heeft ze niet naar het Beursplein weten te mobiliseren. Jammer, het had toch zo leuk kunnen zijn; een rechter die een kijkje komt nemen en zijn collega’s met een spandoek aan treft. Gemiste kans, maar misschien geeft de rechter nog een tweede kans.

 Leave a Reply

(verplicht)

(verplicht)


2 × = sixteen

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>