Mar 062012
 
Op 2 en 3 maart 2012 heeft een door  geïnspireerde campagne plaats gevonden in de Jan van Galen buurt.  Campaign verkoopt niks, en is geen politieke partij. Campaign heeft als doel politiek terug te brengen naar haar basis: naar de buurt, de wijk, de straat. Op veel belangrijke beslissingen in ons leven hebben wij geen invloed, en onze huidige politiek heeft ons geleerd dit te accepteren. Politiek is teruggebracht tot het indrukken van een stem-knop eens in de vier jaar. Occupy Campaign stelt dat politiek niet alleen aan politici toebehoort.

Gedurende de twee dagen van de campagne zijn een twaalftal opiniestukken gepubliceerd, die je hier kunt lezen.


LINKS:
TwitterFacebookShare

 Leave a Reply

(verplicht)

(verplicht)


nine + = 15

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>