Mar 052012
 

Part III – It’s the economy, stupid! – Alternative approaches to and growth
15 March, 20:30

What is the nature of the ? Is more economic growth the solution to our problems? Together with the economists Alfred Kleinknecht (TU Delft) and Martijn van der Linden (Platform DSE) we will explore the politics of crisis.
Wat is is de oorzaak van de eurocrisis? Is meer economische groei de oplossing van het probleem? Samen met de economen Alfred Kleinknecht (TU Delft) en Martijn van der Linden (Platform DSE) verkennen we de zin en onzin van de huidige crisispolitiek.

TwitterFacebookShare

  3 Responses to “Occupy College Part III – It’s the economy, stupid! – Alternative approaches to crisis and growth”

Comments (3)
 1. ATTENTION ALL OCCUPYERS!

  This stuff at Platform DSE is all disinfo. A waste of time, again more of the globalist disinfo opium for your mind.

  If you analyse the stuff you’ll find the real intent of CULLING THE HERD. It is about reduction of production, food, technology level and population. It is about OUR reduction. The globalists want less and less of us. “Too many 99%-ers!” This is DSE all about. They never oppose Monsanto and the food price speculation, they only care about the carbon footprint stats. All a piece deceit. Do your own research and QUESTION MORE!

  • Misschien goed als er een paar occupiers met verstand van zaken daar naartoe gaan om de mensen de echte achtergronden en systemen uit te leggen?

   • Eeerst een flyer maken om Platform DSE te debunken en dan ter plekke verspreiden.

    Deze Platform DSE is een totale disinfo.

    De globalisten zijn meesters in rookgordijen en verstandsverbijstering. Ik kan in een korte reactie hier mijn bevindingen niet voldoende onderbouwen. Zijn NAWAPA en Transacqua bekende begrippen? Dit zijn megaprojecten met een enorm potentiëel in de voedselproductie van onze planeet – helaas eindeloos gesabotteerd door o.a. IMF. We zullen nooit iets goed horen van de globalisten over zulke infrastructuur oplossingen. Hun “oplossing” is immers minder produceren, honger in de 3e wereld (als het kan letterlijk overal, VS is een huidig voorbeeld), bevolking reduceren, het technologisch niveau terug naar de middeleeuwen brengen, de woestijnen vrij laten om zich uit te breiden. Dat is in hun ogen “groen” en “duurzaam”. Maar, by the way, Monsanto zal altijd hun goedkeuring krijgen. Dat zeggen ze natuurlijk niet letterlijk, maar met een zee van vage argumenten, met selectief gepikte voorbeelden en gemanipuleerde “feiten” en “statistieken” dit is waar ze naartoe lobbyën. Het boek op http://www.platformdse.org, “Plan voor een Duurzame en Solidaire Economie in Nederland” staat als voorbeeld voor een globalistische rookgordijn. Maskeert compleet het probleem en komt met een “oplosing” in de richting van techologie uit de 13e eeuw. Vooral de referenties naar de LSE (London School of Economics) zegt veel over wat de onderliggende boodschap is. LSE is het ideologische bolwerk van de Londense City: speculeren eerst, voedselproductie later… of nooit.
    LSE is de meest kundige gif-met-suiker-eromheen toedieners die ik kon identificeren op economisch-financiëel gebied. Gesofisticeerde charlatans.
    Massamoordenaars door het verstandsopium die ze verzinnen en verspreiden.
    Het spijt me, maar na degelijk onderzoek blijkt dat de hele groene agenda (vanzelfsprekend gesteund door Platform DSE) een middel is voor de bevolkingsreductie naar onder de 1 miljard. Ook begrippen als “broeikaseffect”, “carbon footprint”, “solar energy” etc. zijn voor hetzelfde doel uitgevonden. Zonde voor de tijd om naar deze globalistische verzinsels te luisteren. Ze zullen het nooit opnemen tegen de genetisch gemanipuleerde gewassen, voor het Afrika helpen eigen voedselproductie echt op gang te krijgen. De als “greenies”vermomde globalisten zijn die die de irrigatieprojecten (cruciaal voor onze voedselvoorziening) NAWAPA en Transacqua (google ze aub) tegenhouden. En ze zijn door “NGO’s” gesponsord (lees Soros en consorten). Dan weet je met wie je te maken hebt. Subtiel en pervers inspelen op onze liefde voor natuur, maar ze zelf vol met onverbiddelijke haat tegen ons: de oligarchen.

    Tip: het maakt niet uit in welk context, overal waar je als steunreferentie de London School of Economics aantreft moet je echt weten dat dit het ideologische bolwerk is van de Londense City (de vaderland der spculanten), de nest van uitleg verdraaiingen en “rechtvaardiging” van alle speculaties op de wereld, zij zijn diegenen die argumenteren dat de “vrije markt” het recht heeft de mensheid tot de dood uit te hongeren ter wille van “in balans brengen van de markten”.
    LSE is bij uitstek Dé denktank, Dé maker van de verstandsgif waarmee de 1% de rest manipuleert.
    De ideologie vandaag vertegewoordigd door de oligarschische LSE is verantwoordelijk voor de hongersnood in India gedurende meer dan 200 jaar, voor de “vrije handel” argumentatie van zo veel oorlogen (o.a. de opuim oorlogen in China in de 1840-1850 jaren), voor de voortdurende honger in Afrika enzovoorts. En de Platform DSE citeert uit LSE documentatie.
    GIVE ME A BREAK, PLEASE!!!!!!!!!!!!!
    Occupyers: AUB niet meer dit soort charlatans krediet geven!!!
    Wake up, wake up, wake up!!!

 Leave a Reply

(verplicht)

(verplicht)


− six = 3

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>