Feb 222012
 

Bill Hicks, een echte visionair, liet tijden geleden op een humoristisch cynische wijze al zien wat er eigenlijk al decennia gebeurt in de wereld. Daarbij liet hij ook al het schrijnende gebrek aan echte democratie of een vrije pers zien. Grappig en leerzaam!

 

Hieronder twee inwoners van de VS die redelijk wakker lijken en de bevolking proberen duidelijk te maken hoe we momenteel in en de VS worden opgezet tegen Iran, terwijl dit helemaal niet in ons eigen voordeel is. Als eerste de man achter de Thrive movement, die alvast duidelijk maakt onder welke False Flag de VS dit keer de oorlog zou kunnen gaan beginnen.


En ook Ron Paul, wellicht toekomstig presidentskandidaat, laat duidelijk zien dat de financiële elite en de corporatocracy niet kan wachten om de oorlog met Iran te beginnen en hij laat zien dat die beslissing blijkbaar al genomen is. Het is nog even zoeken naar een manier om het te verkopen via de bij hun in eigendom zijnde mainstream media en dan kan het spelletje weer opnieuw beginnen.

Oorlogje voeren is een manier van de financiële elite en corporatocracy om nog rijker te worden, ze maken op de korte termijn winst door oorlogstuig, wapens,  munitie en aanverwante diensten en producten te verkopen die nodig zijn in de oorlog. Daarbij is oorlog een ideale tool om grondstofreserves (zaken van echte waarde) via geweld over te nemen, zo zit Shell inmiddels vrolijk via hun nieuwe concessies in Irak weer te verdienen aan de benzine die u tankt en het aardgas wat u stookt. Met de groeten van anderhalf miljoen dode Iraakse burgers. En waar al het goud van Kadhaffi momenteel is ?.. Vast niet eerlijk verdeeld onder het volk van Libië in ieder geval. Maar ook op de lange termijn wordt er goed verdient aan oorlog, in dit geval vooral door de bankenelitie doordat hele volken betalen om de rente op de door oorlog toegenomen staatschulden af te betalen die zijn aangegaan door de politici.  Dit via ons huidige geldsysteem wat via het rentemechanisme geld in de piramide omhoog laat stijgen en volkomen in private handen is.

Zijn bier en televisie het hedendaagse equivalent van de Romeinse brood en spelen?

De middenklasse betaald de kosten voor de oorlog op de korte en lange termijn via de overheid. Op korte termijn via belastingen voor het leger en op de lange termijn om de op de door oorlog(en) opgelopen staatschuld af te betalen. Snappen we ook direct waarom zoveel policiti na hun carriere in de top van de corporacracy verdwijnen. Deze policiti zijn (onbewust?) slechts een instrument van de elite om het volk uit te melken.
En de onderklasse mag betalen in mensenlevens, omdat zij door de economische malaise geen ander werk kunnen vinden en het leger dan vanzelf aantrekkelijk wordt…  En dit keer is het hele volk van Iran de sjaak buiten de rijkste mensen om die op tijd kunnen vluchten. Applausje voor de bedenkers van dit moreel verwerpelijke systeem!

It`s not gonna stop, untill we wise up.

Eerdere berichten:
-) Iran gisteren en vandaag
-) Hernieuwbare energie inplaats van oorlog
-) Armoede in de VS in beeld 

(Dit stuk mag vrij door iedereen overgenomen worden op websites, blogs, etc. en om door te sturen aan vrienden, familie, collega`s politici, media, etc. Graag zelfs hoe meer mensen dit weten hoe beter. Zet wel even de bron erbij zodat mensen hieronder mee kunnen doen in de discussie als ze dat willen.)

TwitterFacebookShare

  One Response to “Oorlog is cashen voor de 1%”

Comments (1)
 1. Er is nog nooit een echte oorlog geweest.
  Er is maar een regering op deze wereld, die regering bestaat al zo een 200 jaar uit een honderdtal departementen (landen)

  Is er nu godverdomme niemand wakker in deze wereld, nee niemand is wakker.
  Oorlog is gewoon geregisseerde spelletjes van regeringsleiders onderling, voor hun de enigste manier om in het nieuws te komen, de enigste manier om nieuws te maken, goed nieuws bestaat niet, er rest hun geen keus.
  Niemand is echt wakker,
  Zogenaamde onafhankelijke media is net zo beroerd als de mainstream, onafhankelijke media zet u voet voor een tweede keer op het verkeerde been.
  De echte wereld word door iedereen verzwegen die op de hoogte is van het een regeringssysteem, u zal er zelf achter moeten , niemand helpt u daarbij.

 Leave a Reply

(verplicht)

(verplicht)


five − = 2

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>