Feb 112012
 

Leeft,

ondanks de winter die ons temperaturen van meer dan tien graden onder het nulpunt bracht en een flinke lading sneeuw Leeft Occupy door!
Nog altijd gaat de bezetting op het door, iedere dag is de info stand geopend op het en wordt de mediatent 24 uur bezet en bemand gehouden!

De winter heeft voor veel een verlies van energie gebracht, maar nu de dagen weer langer beginnen te worden begint het bloed bij de Occupyers weer te koken!  In een nieuwe structuur wordt er hard gewerkt aan het opzetten van regelmatige activiteiten op en rond het bezette beursplein in Amsterdam. Zo is er iedere zaterdag om half 7 ‘s avonds een in de verwarmde mediatent waar iedereen uitgenodigd wordt deel te nemen aan de discussies over de wereld en de richting van Occupy. Daarnaast is er natuurlijk iedere zaterdag om 12 uur ‘s middags de Amsterdam Action Assembly, waar men bijeenkomt om de actualiteiten te bespreken en plannen te maken voor acties die Occupy kan doen! Aansluitend op de zal er iedere week een Jamsessie zijn !

Naast de zaterdag activiteiten heeft het ook een doorstart gemaakt in de Vondelbunker in Amsterdam! Om de week zal er op donderdag avond een avond gehouden worden met lezingen, filmvertoningen en workshops!

zal door blijven gaan om een betere wereld te bereiken waarin Iedere Stem gehoord kan worden! Waarin ieder Individu meetelt. Waarin gevoel geen vreemd woord is. Een wereld waarin bankiers geen kans hebben te graaien en corruptie vreemd is!

 

TwitterFacebookShare

 Leave a Reply

(verplicht)

(verplicht)


8 − = six

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>