Jan 212012
 

Zaterdag om 18:30 is er weer een op het . Als we de van te voren publiceren maken we het iedereen makkelijker om alvast over de onderwerpen na te denken en een bijdrage voor te bereiden. Daarom zet ik hieronder een conceptagenda. Deze heb ik gemaakt op basis van gesprekken met Occupyers; vul het vooral aan of geef je feedback. Het is ook handig om bij elk agendapunt de naam van een persoon te hebben die het punt kan toelichten; als jij dat kunt, fijn! Laat het dan weten, dan kan daar rekening mee gehouden worden.

Wat betreft de discussiepunten: het is heel waardevol om discussiepunten al voorafgaand aan de goed voor te bereiden in een kleinere groep. Dan kan al veel besproken worden, zodat het gesprek in de zelf efficient kan blijven. Wanneer het te lang duurt wordt het vermoeiend en het is jammer als daardoor mensen afhaken. Als je een discussiepunt wil inbrengen, zorg dan dus alsjeblieft ook voor de voorbereiding daarvan.

Conceptagenda vergadering 21 januari 18:30

Mededelingen

 • Update over herinrichting kamp, bezettingsrooster, portacabins
 • Update over die wordt gepland voor 11 februari
 • Update over discussieavonden die in Schijnheilig organiseert
 • Update over landelijke uitwisseling en samenwerking
 • Update van de financiële groep, en over de rekening die bij Triodos wordt geopend

Discussiepunten

 • Willen we ons uitspreken tegen onder invloed van joints zijn op het plein? (doorgeschoven punt uit vorige vergadering)
 • Eventueel kort verzamelen van reacties en ideeën over de actie van 11 februari
 • Eventueel (als de groep hier behoefte aan heeft) gesprek over herinrichting kamp, portacabins etc.

-English translation-

Dear all,

This saturday, at 18:30, there is another General Assembly at Beursplein. If we publish the agenda in advance, this will make it easier for us to prepare for the General Assembly by thinking about the issues that will be discussed. This is why here I publish a concept version of the agenda. I wrote it on the basis of what I have talked about with other Occupiers. Please add to it or share your feedback so that we can improve it. It really helps if for every agenda point there is a person who can introduce that point at the meeting. If you can do this for one or more of the points, Great! In that case, please let us know.

About the discussion points: it is important that these are prepared in advance by discussing them in smaller groups. We have found that discussions about new topics can take a lot of time. Of course in-depth discussion is very worthwhile, but we have to find a balance. It is a shame when the discussions in the GA get so long and heated that it puts people off. So please, if you want to introduce a discussion point, prepare it by discussing it in a smaller group. This will help you get a sense of what others think, and what aspects are important to work out further before introducing the topic in the GA.

Conceptagenda General Assembly January 21, 18:30

Announcements

 • Update about the rearrangement of the tents etc, the roster for staying at Beursplein, portacabins
 • Update about the action that is being planned for 11 februari
 • Update about discussion evenings organised by Occupy at Schijnheilig
 • Update about exchange and cooperation between Occupy camps across the country
 • Update from the financial group, and about the bank account that is being opened at Triodos Bank

Discussion points

 • People being under the influence of joints at Beursplein (this point was introduced at the last GA but there wasn’t time for discussing it then)
 • (Possibly) Hearing some reactions and ideas about the action that people are planning for February the 11th
 • (Possibly, if the group wishes to discuss this) rearrangement of the tents, portacabins etc
TwitterFacebookShare

  3 Responses to “General Assembly Zat 21/01/12”

Comments (3)
 1. Ik was er bij en er is afgesproken dat er (eindelijk) een sheet gaat komen waarin de €’s verantwoord gaan worden deze zou gister al aangemaakt gaan worden is dit inmiddels gebeurd? zo niet wil ik deze taak wel op me nemen. zo je gelieve een online-link (alleen lezen) vindbaar op de site waardoor een ieder kan genieten van de openheid van occupy.

 2. Misschien voor mededelingen:

  Vrijdagochtend was er een controle door ggd, politie en brandweer. Ik heb er al over horen praten, dus misschien heeft het al genoeg bekendheid? Anders wil ik wel even meedelen wat ik van ze hoorde.

 Leave a Reply

(verplicht)

(verplicht)


seven − 1 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>