Jan 202012
 

TwitterFacebookShare

  3 Responses to “Actie tegen wapenhandel Di 24 Jan – Den Haag”

Comments (2) Pingbacks (1)
 1. Ten Cate werkt mee aan Legeruniform China – dat reeds in drie landen is aangeklaagd wegens genocide op Falun Gong. Daders: datzelfde leger. Interessant detail: Ten Cate sponsort Johan Cruijff Foundation( en Heracles Almelo).

  BRONNEN TEN CATE (& CRUIJFF FOUNDATION) :

  De firma Ten Cate helpt mee in China aan het legeruniform en het politie-uniform( o.a.De Telegraaf, en het Ned Textiel Inst, http://www.nedtex.nl/nieuws/1316502942887) .
  De Cruijff Foundation verklaarde tegen mij(telefonisch) in Juli 2007, dat de heer Cruijff “zich niet met politiek bemoeide”. Hoe lang kan JC dàt nog volhouden ?

  Hier de berichten op de site van de firma Ten Cate:

  1. http://www.tencate.com/Pages/15038/TenCate/Corporate/en/Home/News/TenCate-signs-prolongation-of-sponsorship-agreement-Johan-Cruyff-Foundation

  2. http://www.tencate.com/Pages/14955/TenCate/Corporate/en/Home/News/Royal-Ten-Cate-signs-Memorandum-of-Cooperation-with-Chinamex-to-develop-Chinese-protective-fabrics-market .

  BRONNEN W.B. GENOCIDE & ORGAANOOGST OP FALUN GONG

  Het UN Committee Against Torture riep China reeds in Nov 2008 op, om onafhankelijk onderzoek te doen naar deze orgaanoogst, èn de schuldigen te straffen( http://www.organharvestinvestigation.net/release/news_releases_112108.htm – met de link van het UN-document( zie aldaar, pag. 10, (C).

  Korte samenvatting Genocide-aanklachten tegen China in o.a. Spanje en Argentinië(ivm Genocide op Falun Gong)

  1.De info m.b.t. het Genocide-proces in Spanje, zie http://www.organharvestinvestigation.net/media/ET_111409.htm .Op 11 November 2009 is de aanklacht geaccepteerd, na aanklagen door 15 Falun Gong-beoefenaars in Spanje. De 5 Chinese kopstukken, waaronder Jiang Zemin, hebben 4 tot 6 weken om te reageren op de aanklacht. Zij riskeren binnenkort w.s. arrestatie à la Pinochet.

  2. De info mbt het Genocide -proces in Argentinië, zie http://www.theepochtimes.com/n2/content/view/26693/ . Naast Jiang Zemin is hier ook aangeklaagd Luo Gan(ex-hoofd van “Buro 6-10″, de “Gestapo-achtige geheime politie”, die speciaal is gevormd om de Falun Gong uit te roeien).

  3. In Taiwan is Xu Guangchun aangeklaagd wegens Genocide. Guangchun is voormalig Provincial Party Secretary van de Provincie Henan.Xu was ook baas van de China’s State Administration of Radio Film and Television in 2004, en als zodanig betrokken bij de haatzaai-campagne in de media. Ook was hij betrokken bij de “zgn. zelfverbrandingen” van Falun Gong op het Plein vd Hemelse Vrede in 2001. Dit bleek in scène gezet.
  Xu was onlangs in Taiwan, en kreeg op Dinsdag 15 December jl. de aanklacht overhandigd. Zie http://english.ntdtv.com/ntdtv_en/ns_china/2009-12-17/983648733380.html . Ook in 2005 is Xu reeds in San Francisco aangeklaagd van Genocide(in hetzelfde bericht).

  TOT SLOT – HET RAPPORT/BOEK “BLOODY HARVEST” http://www.organharvestinvestigation.net . Hiwer staan ook andere rapporten vermeld, plus info over de orgaanoogst op Oeigoeren, reeds in de jaren ‘ 90 slachtoffers van orgaanoogst door HET CHINESE LEGER. (
  http://www.weeklystandard.com/articles/xinjiang-procedure_610145.html ).

 2. Ik vind het obsceen dat er geld verdient kan worden met wapenhandel, dus ook officieel. En dat er aandelenhandel in MAG plaatsvinden. Waarbij de banken ook voluit meedoen.

  POWER to the PEACEFUL!

 Leave a Reply

(verplicht)

(verplicht)


eight + 8 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>