Jan 192012
 

14 januari 2012

Mededelingen
• Elf mensen hebben een gesprek gehad met de . De was positief over de verhouding tussen en de gemeente. De heeft gevraagd tot wanneer Occupy Amsterdam bleef. Hierop is geantwoord: “Zolang wij het nodig achten.” Er is gevraagd of de gemeente in een plek kan voorzien voor Occupy Amsterdam, de zij dat hij alleen iets te huur kan aanbieden. De heeft aangegeven dat er zorgen zijn bij de winkeliers en dat hij deze zorgen meeneemt in zijn besluitvorming.

• Occupy Haarlem en Occupy Alkmaar zijn geen kampen meer. Er is behoefte aan meer contact tussen de verschillende Occupy’s in Nederland. Hiervoor is er een tweewekelijkse nationale . 21 januari is de volgende in Eindhoven

• Voor de vandaag zijn flyers gedrukt en is er verzameld, we zijn op 5 na uit de kosten

• Vanaf volgende week is er een rekeningnummer bij de Triodosbank

In consensus genomen besluiten
• Er komt een afsluitbaren ruimte voor zowel infopunt als mediatent waar niet noodzakelijk geslapen hoeft te worden. Tot dit zover is gaat de grote tent alvast weg en komt er een bezettingsrooster voor de mediatent.

• Occupy Amsterdam wil niet dat mensen alcohol consumeren of onder invloed zijn van alcohol op het plein.

TwitterFacebookShare

 Leave a Reply

(verplicht)

(verplicht)


eight × = 40

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>