Dec 142011
 

Aanstaande zaterdag de 17e December is een Internationale dag van ! Wereldwijd worden er allerlei acties georganiseerd binnen Occupies EN daarbuiten!

Natuurlijk doet ook mee!

nodigt iedereen uit om te komen naar het voor meerdere acties en een dag vol met inspiratie!

Vanaf 12:30 zal het plein weer vollopen met idealistische mensen vervuld met het gevoel dat een betere wereld mogelijk is. Samen komen om hier op het plein te zijn. Samen komen om hier op het plein te praten over een betere wereld. Samen komen hier op het plein om onze stem te laten horen. Samen komen hier op het plein om te inspireren. Samen komen op het plein om geinspireerd te worden! Samen komen om te laten zien dat Occupy een idee en gevoel is dat nooit eindigt. Dat je niet kan ontruimen!
Maar vooral Samen Komen!

Jij leeft! Wij leven! Laten we samen leven!

Occupy Amsterdam bestaat aankomende zaterdag al 2 maanden!!! Dat moet gevierd worden!
Neem allemaal mee:
-je tent
-pannen en potten
-pollepels
-een goed humeur
-inspiratie
-een goed gesprek

Samen veroveren we de stad!
Samen veroveren we de harten van iedereen!
Samen zijn wij de wereld!

Moment Suprême

Occupy Lawaaidemo

CAPSLOCK DAY!

Night Watch

TwitterFacebookShare

  7 Responses to “Occupy Amsterdam dag van Actie!!! 17 December”

Comments (6) Pingbacks (1)
 1. graag wil ik deze site met jullie delen
  http://www.geldloos.nl

  Leven zonder geld is niet simpel,maar als men wil kan het wel
  met inspirerende voorbeelden en tips houd het vuurtje brandend.

  ben benieuwd wat men in het algemeen gesproken ervan vindt.

 2. Zijn er mensen bezig met de notulen van de General Assemblies? Ik ben me er heel goed van bewust dat de afgelopen periode zeer hectisch was en ook weet ik dat notulen maken en notulen uitwerken tijdrovend is, maar ik zou mij toch graag beter informeren en de laatste notulen die ik kan vinden dateren van 6 december jongstleden (d.w.z. de notulen die op deze site staan onder het kopje “Openbare Vergaderingen” en daarna uiteraard geklikt op “Notulen”). Begrijp mij goed, dit is geen kritiek, maar slechts welgemeende interesse.

 3. Zet er ff bij dat deze actie duurt tot zondag
  want het lijkt me zeer on verstandig terug bij af te zijn betreffende zwerfers etc.

  • Frank,

   ik vind het persoonlijk zeer jammer dat jij zo praat over mensen die in een situatie zitten waar ze zelf niets aan kunnen doen. Jij doet het voorkomen alsof zwervers inferieure mensen zijn.
   Zoals ik het begreep is Occupy een beweging van de “99%” die zegt te strijden tegen sociaal onaanvaardbare ongelijkheden en andere misstanden in de wereld. Hoe kun je dan als 99 procents beweging mensen uitsluiten op basis van een herkomst of identiteit ?!?!?!?

   Als dit is waar de beweging werkelijk voor staat dan voel ik mij een rad voor de ogen gedraaid en weet ik niet of ik nog langer deze beweging moreel kan ondersteunen.

   • Heey NN,

    ik zou het erg jammer vinden als je door dit soort (individuele en enigzins uit zijn verband getrokken) uitspraken je morele steun voor Occupy in zou trekken. Occupy is totaal afhankelijk van de (morele) support die het krijgt vanuit de mensen.

    Ik kan me heel erg vinden in wat je zegt, en je hebt zeker helemaal gelijk als je zegt dat Occupy een beweging is van voor en door de 99% en daar dan geen onderscheid in gemaakt mag worden. Ik kan me dan ook totaal niet vinden in het uitsluiten van zwervers!
    Sterker nog, ik geloof dat we iedereen zouden moeten proberen te betrekken in ons protest!

    Waar ik wel in geloof is dat we als beweging wel mensen op het gedrag wat ze vertonen mogen “beoordelen” (ik heb een hekel aan het woord), mensen die agressief zijn zouden we moeten kunnen vragen te vertrekken.

    Om in te gaan op jou Frank, je weet hoe ik sta tegen over “zwervers”, je hebt wel een punt echter als je aangeeft wat we met tenten willen.
    Laat me een tipje van de sluier oplichten en zeggen dat we er wat ludieke dingen mee gepland hebben ;)

 Leave a Reply

(verplicht)

(verplicht)


+ three = 4

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>