Dec 092011
 

Aankomende zondag, op het ….

Een grote !

We gaan het hebben over onder andere, het actiekamp op het beursplein, toekomstige vervolgacties en intiatieven! Ook de mogelijkheid om naar de zuidas te verhuizen zal worden besproken.

Naar wat er afgelopen donderdag is gebeurd; is het nu de tijd, om met zijn allen op te staan voor onze rechten en samen op te komen waar wij vo0r staan.

Kom allen, zeg je: verjaardagen, feesten, bruiloften, afspraken, familie bezoekjes, sporten, theater voorstellingen, series, favoriete tv ’s en zo maar door, af!

Zondag 11 December 2011: Beursplein 5 18.30

Coming sunday on Beursplein …

Great General Assembly!

We are going to talk about; the actionkamp on Beursplein, future actions and initiatives! Also we will discuss the possibility to move to the zuidas.

After what happened thursday it’s now time to stand up together for our rights and our common deep concerns about the way our society is heading.

Come this sunday and for one time skip you birthday parties, weddings, family visits, sports games, cultural activities, favorite TV programm and so on!

Sunday 11th of december 2011, Beursplein 5 18:30

Coming sunday on Beursplein …

 

TwitterFacebookShare

  7 Responses to “Grote General Assembly Zondag 11-December-2011”

Comments (6) Pingbacks (1)
 1. @Edy : Wel een erg negatieve blik op Occupy , als je eigenlijk geen interesse hebt in Occupy waarom bezoek je de site dan ? Om de kleur van jouw wereld door te geven ? Nee dank je…. ik blijf liever bij de mijne
  De enigste die ietwat voor paal staat ben jij , lijkt me met zulke opmerkingen , het geeft jou niveau aan.
  Iedereen maakt deel uit van de 99% dat jij nog niet rijp bent voor de aansluiting is jammer .
  Ik geloof wel dat je ondanks nog steeds welkom zou zijn Occupy wenst niemand uit te sluiten geloof ik , wel aan de kaak te stellen en gerechtingheid en gelijkwaardigheid te wensen .Misschien een punt voor jou om nog te leren gezien je uitspraken in je comment.
  @Julius Joker : dat is ook een weg , maar Occupy zelf maakt ook deel uit van de globale ontwaking .
  Spread the info , verspreid de informatie !
  De waarheid zal ons werkelijk bevrijden…

  • T is weer zo makkelijk… Komt er eindelijk iemand die gewoon een beetje tegenwicht komt geven tegen de onzin die jullie hier onder de occupy vlag naar voren brengen en dan wordt mijn niveau ter discussie gesteld! En dan zeggen dat ik de site maar niet moet bezoeken, zo lust ik er ook nog wel een! Ik ga maar niet jij-bakken, een zinnige discussie is kennelijk ongewenst, stop er dan ook gewoon mee, geef niet de schijn van openheid als je feitenlijk stalinist bent en als ik even niet de juiste toon aan sla direct mij proberen mond dood te maken. Wat een doorzichtige neo-stalinistische pol pot strategie…

 2. Ik wou dat ik komen kon…
  Ik ben er volgende week Zaterdag waarschijnlijk weer.
  Wou ik bij deze 1 van de 4 plaatsen reserveren… ;)

 3. nee hieraan besteed ik geen geld meer en reistijd. De communicatie moet beter en duidelijk zijn ,en niet doen voorkomen alsof men met z’n allen iets kan besluiten das bullshit dat doen er n.l. maar een paar mensen.

  maar het is een schitterend sociaal experiment.

  • Voor jezelf beslissen!
   Kijken wat je kan bijdragen aan de wereld.

   Informeren is het nieuwe demostreren.
   Daarom blijf ik deze doorgeven: http://www.NieuweMediaNieuws.nl

   Petje af voor de inzet. Weer wat geleerd voor de meesten!
   Beste lijkt me om net als bij de Miljonairsfair openbare evenementen te infiltreren en er wat aan toe te voegen.

 4. Wat een asociale troep! Zeg niks af, doek occupy op! Wat een zinloze zoektocht naar waar jullie voor staan… Jullie staan voor paal! Maatschappelijk wrakhout, junks en werkschuw tuig! Niet om deze groep te helpen maar duwen deze groep verder in t moeras, stop de bullshit!

 Leave a Reply

(verplicht)

(verplicht)


+ 8 = twelve

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>