Dec 022011
 

Zaterdag 3 december om 12:00 een ingelaste met een speciale gast: Ebenhard , van .

TwitterFacebookShare

  4 Responses to “Zaterdag 03-12-11 General Assembly met Burgemeester”

Comments (4)
 1. Inderdaad, kijk uit dat jullie niet tegen elkaar opgezet worden, werk NIET mee aan verplaatsing van Occupy ver weg en zoveel mogelijk uit het zicht van consumerend Amsterdam.

  Het is een demonstratie met een langdurig karakter, even lang zo men wil, als de crisis voort woekerd en de oplossingen niet daar gezocht (en gehaald!) worden waar het begonnen is: de “1%”; de kapitalisten, de banken, de grote corporaties, de geldschuivers, alle geldwolven die uit waren, en met geveinsd gepraat nog steeds zijn, op maximaal winstbejag ten koste van de “99%”

  Dus:

  Laat je geen rad voor ogen draaien, niet in de luren leggen, je pootje lichten, voor de gek houden of bij de neus nemen! Bedank hem voor zijn komst, waardeer dat als opsteker om LANGER te blijven.

 2. Het is uniek dat een burgemeester de G.A. van Occupy in zijn stad bezoekt. Dit kan bij Occupy Amsterdam en laten we daar trots op zijn!

  Bloomberg kwam niet naar Zuccotti Park om met ons praten! In plaats daarvan bleven de Amerikaanse machtselite afstandelijk, negeerde ze ons en vielen ze Zuccotti Park binnen in het holst van de nacht. Dit alles met militaire precisie en een totale media blackout.

  In Syrië, vuren Assad’s troepen dagelijks op de menigte. Dit soort van militaire mind-set en de gewelddadige reactie op geweldloze demonstranten heeft geen zin. Het werkte niet in het Midden-Oosten, het werkt niet in Amerika. En het werkt niet in Amsterdam. Dit is de bottom line…

  Met de slimme, geweldloze, manier van ons verzet nu kunnen we Occupy Amsterdam laten groeien tot een echte vredige democratie. Met of zonder tentenkamp op het Beursplein.

  Wacht maar tot de krokussen bloeien in het voorjaar!

 3. denk eraan dat de burgemeester een slimme vos is en waarschijnlijk met de boodschap komt dat occupy dient te vertrekken van het beursplein..hij zal jullie initiatief paaien omvervolgens..etc.etc.

 4. ben benieuwd wat van dhr laan vindt van de gewelddadigheid tegen het protest in de V.S.

  Staat de nederlandse parlement en regering achter de geweldadigheid door de bevriende overheid van de v.s. ?

  beetje schijnheilig allemaal :

  het protest in egypte is prima, maar zodra het tegen westerse regeringen is gericht is het niet goed.

 Leave a Reply

(verplicht)

(verplicht)


9 − = zero

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>