Nov 252011
 

Wiedewiedewiet, hier een berichtje van zwarte Piet. Namens St. Nicolaas schrijft hier zijn beste pietenbaas. Sinterklaas vind Ok! Hij zag een hoop langskomen op tv. Hij heeft het kamp inmiddels bezocht, en heeft het een en ander voor gekocht. Mooie cadeaus voor lieve mensen die wel wat extra’s wensen. Hij heeft het nagelaten op het plein. Mensen vinden dat (hoopt hij) heel erg fijn. Zwarte Piet zegt u: neem het mee, dan is de Sint ook weer tevree. Ook zegt Sint hier wat hij vind, er mag hier wel wat extra blijdschap voor het kind.  Extra veel muziek, een kerstboom met een piek, debatten zonder te matten en jongleren moet je zeker wel proberen. Sinterklaas roept u op, zet het plein eens op zijn kop. Kom gezellig eens voorbij, zing een liedje heel erg blij. Een nieuwe wereld VOOR IEDER VRIJ!  Als we alles met elkaar blijven delen kunnen wij nog jaren blijven spelen.

 

Veel liefs van Sinterklaas, en zijn beste Pieterbaas.

http://www.occupysinterklaas.nl/

TwitterFacebookShare

  One Response to “Pieten op het Beursplein”

Comments (1)
  1. “Als we alles met elkaar blijven delen kunnen wij nog jaren blijven spelen.”
    Kijk met dit soort uitspraken ben ik zeker weltevreden!

    Enne toedoe maar een bosje gekleurde pieten en waarom geen donkere sinterklaas: want die man kwam van origine uit Mediterane streken dus vandaar..

 Leave a Reply

(verplicht)

(verplicht)


− four = 3

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>