Nov 252011
 

Ik wil binnenkort een hart onder de riem komen steken en was van plan om mutsen, handschoenen en sjalen mee te nemen. Is dat een goed idee, of zijn er andere spullen die jullie harder nodig hebben? Ik kan ook wat storten, zodat jullie zelf benodigdheden kunnen aanschaffen. Ik hoor het graag. In elk geval heel veel sterkte toegewenst. Ik heb zelf in mijn jonge jaren aan veel grote en kleine demonstraties meegedaan, tegen kerncentrales, tegen kruisraketten, en als oud-kraker weet ik wat het betekent om de hoon en agressie van medemensen over je heen te krijgen. Ik weet ook wat het betekent om aan de ‘goede’ kant te staan en dat het besef dat jullie vechten voor een beter wereld je steeds meer zal sterken. Veel mensen zijn niet bereid of in staat daadwerkelijk te steunen, maar reken er maar op dat jullie de stem èn het geweten zijn van een hele grote groep mensen…

Hartelijke groet, Henk van Huisstede.

TwitterFacebookShare

  4 Responses to “Dag moedige mensen”

Comments (4)
 1. Eén en al respect voor jullie.
  Jullie zijn wakker!

  Stay strong!

 2. Hallo Aaltje,

  Wat een aardig aanbod. Zelf zit ik niet in de organisatie van Occupy, maar ik heb wel gezien dat er op de website van http://www.n-1.cc zelfs een Virtual Workers Werkgroepje is.
  (=This is the group for people who are involved with Occupy Amsterdam from behind their PCs. )
  En die hebben ook een coördinatrice nodig. Misschien vind je dat wel leuk om te doen. Op die website kan je via de normale manier komen en je kan op deze pagina naar links kijken. Vanaf hier kan je namelijk ook in de linker kolom op n-1 klikken. Als je dan daar ingelogd bent, kun je eerst via het lege blokje search naar Occupy Amsterdam zoeken en daarna in de linker kolom klikken op Groups en dan kom je er uiteindelijk wel in de Virtual Workers Group. Dit is maar een ideetje hoor. Ik neem aan dat er ook genoeg andere dingen van huis uit te doen zijn. In elk geval hartelijk bedankt namens alle Occupiers en hopelijk tot snel ziens!

 3. Ik ben Aaltje, met de middelgrote zwarte hond en het kleine bruintje.
  Tijdens het kamperen op het beursplein werd ik omgedoopt tot oma beursplein en zou graag op een minder tijdrovende manier op de hoogt kunnen blijven van Occupy Amsterdam.

  Ik heb er meer dan een week met mijn tentje gestaan en schrijf dit extra op deze manier.
  Ik ben ik naar huis gegaan omdat ik ziek was en me niet verder kon verdiepen zonder tv en pc.
  Bovendien kon ik niet tegen de volle dixies.
  Heb vervolgens een week in Den Haag gestaan, waar dit probleem niet speelt, maar ook daar kun je je niet op de hoogt houden/stellen zonder zelf een laptop te hebben.
  Bovendien is ook daar geregeld geen stroom en Wifi.

  Ik hoor net op de GA dat er morgen een protest is i.s.m. Occupy Den Haag. Ik ben blij dat ik dit meegekregen heb maar zo kost me dit veel tijd. Ook is vaak niet alles te verstaan en valt het beeld en geluid geregeld stil.
  Ik zit uren achter de pc om de Financiëel/Politieke wantoestanden te leren begrijpen, de Occupy bewegingen te volgen, Facebook aangaande Occupy te volgen, maar ben afhankelijk van waar ik toevallig bij uit kom.
  Er zou iemand moeten zijn de de mensen buiten het kamp (ja, het mag niet meer zo genoemd worden, heb ik op de GA begrepen, maar weet de nieuwe naam niet meer) op de hoogte hield.
  Zo is Occupy minder tijdrovend en wordt Occupy slagvaardiger, want de aanhang groeit.
  Kan hier een oplossing voor gevonden worden?
  Ik ben bereid weer te kamperen als het nut voor mezelf en voor occupy heeft.
  Ik heb ook op het Malieveld gestaan, mijn tentje staat er nog, maar buiten de betere hygiëne heb ik er daar ook niet veel aan gehad wat Occupy betreft.
  Ik heb vorige week telefonisch aan Occ. Den Haag voorgesteld om de Egyptische Ambassade te bezetten n.a.v. een berichtje op Facebook. Ik kreeg te horen: “Waarom moet ik dat regelen.”
  Nu komt er die demonstratie en moet ik dit via de GA op het beursplein horen. Dit moet toch practischer kunnnen?

  Mijn hart ligt bij Occupy, maar Occupy bezet zo vnl. mijn tijd, mijn dag, mijn computer, mijn huishouden dat erbij in schiet.

  Kan ik van huis uit iets beteken op bovenstaand gebied?
  In ieder geval probeer ik morgen in Den Haag te zijn.

  Groeten, een gemotiveerde Occupyer in hart en nieren die helaas vanuit Roermond moet komen.

  Aaltje

 4. oppietoppie!

  Laten we vooral in het dagelukse leven goed geven aan elkaar. En natuurleuk dankbaar in ontvangst nemen wat je gegund wordt.

  Wil dit tog even tegenover sinterklaasje plaatsen: 1x per jaar kado’s. Maar aandacht is belangrijker!

  Toitoi!! Lief zijn voor elkaar. Waarom niet?!

 Leave a Reply

(verplicht)

(verplicht)


seven + = 12

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>