Nov 222011
 

Lieve Occupyers, Om het programmeren van onze activiteiten op het helemaal open en transparant te maken hebben we een agenda gemaakt!

Deze OCCUPY AMSTERDAM AGENDA is online te vinden op het volgende adres: http://www.occupyamsterdam.nl/activiteiten-occupy-amsterdam-2/

Om digitaal zelf een agenda-item toe te voegen kun je het volgende doen:
1. Klik op het google logo rechtsonderin de agenda en volg de instructies
Voer een in je eigen agenda je activiteit in.
2. En nodig voor die activiteit het volgende ‘emailadres’ als deelnemer uit: podiumoccupyamsterdam@gmail.com
3. Vergeet niet dit agenda punt ‘openbaar’ te maken:
klik op je event en daarna rechtsonder op ‘edit’

Een concreet Agenda-item kan ook bij de InfoDesk op het Beursplein worden doorgegeven
Bij de InfoDesk kun je aankloppen om jouw initiatief in de agenda te zetten. Iedereen kan haar initiatief plaatsen: workshops, lezingen, debat, muziekoptreden, theater, poëzie, alles is te gek!

Deze manier van werken heeft een aantal richtlijnen:
o Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.
o Zet bij jouw ‘blok’ hoe het heet, wat het is, en evt ook hoe je zelf heet, en zet erbij op welke locatie je dat wilt doen: White Tent, Somewhere on square, General Stage.
o Under the Clock is ook een locatie, maar alleen voor akoestische dingen.
o Er kunnen best 2 of 3 activiteiten naast elkaar bestaan, mits al die activiteiten op verschillende locaties op het plein passen (bijv 1 in de tent, 1 op het plein zelf en 1 op de General Stage…)
o Is jouw locatie op de door jouw gewenste tijd en/of locatie al bezet, kies dan een andere tijd.
o Mochten twee initiatieven toch botsen (bijvoorbeeld twee versterkte muziekoptredens) neem dan even contact met elkaar op om samen voor beiden een passende afspraak te maken.
o BELANGRIJK: van 18:30-20:30 is er altijd en vanaf 22:00 MOET het stil zijn op het terrein, vooral versterkte muziek is dan echt niet meer mogelijk..!
o Van tijd tot tijd zal het mediateam de informatie uit de OCCUPY AMSTERDAM AGENDA overnemen om op de website www.occupyamsterdam.nl te zetten, op twitter en op facebook aan te kondigen. LET OP: maak zelf ook zoveel mogelijk ruchtbaarheid over jouw initiatief!
o Voor optredens waar technische versterking nodig is: regel dit zelf. Op het terrein is soms apparatuur; maar soms ook weer niet en er is geen peil op te trekken….
o Wel is er altijd stroom, kom alleen op tijd om mensen te zoeken die jou helpen de aggregaat aan te zetten en check samen de hoeveelheid benzine. Bij de mediatent staan kannetjes benzine, maar als die op is, wil je dan nieuwe bijkopen: Euroloodvrij 95. Bewaar het bonnetje en reken af met Abraham.
o Houd er rekening mee dat er naast deze agenda altijd ook nog spontane dingen om je heen kunnen gebeuren.. ;-)

Kamilla en Daniël

TwitterFacebookShare

  2 Responses to “OCCUPY AMSTERDAM AGENDA”

Comments (2)
  1. Ik heb ook een lezing op de agenda gezet voor a.s. za. om 16:30. Staat wel als ik het edit, maar ik zie het niet op de site.
    Weet iemand warom?

  2. L.S.
    Goede zet. Ik heb gisteren en eergisteren mijn lezing van vanmiddag “Crisis en alternatief” bij de infdesk afgegeven, maar vandaag stond desondanks die er nog niet op, dus heb ik het zelf gedaan.
    Groet,
    RJK

 Leave a Reply

(verplicht)

(verplicht)


9 × three =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>