Nov 182011
 

Ik kan in ieder geval op dit moment niet naar komen, maar ik sta helemaal achter jullie. Ik ben zo opgelucht dat jullie zo zichtbaar maken dat we meer dan genoeg hebben van uitbuiting in welke vorm dan ook. Ik weet niet of jullie dit incident meenemen: toen Wikileaks de Amerikaans documenten op het web zette, heeft Amerika het voor elkaar gekregen dat het onmogelijk was en nog steeds is om via creditcard of paypal, ideal, e.d. naar Wikileaks over te maken. Dus los van op winst belust zijn de verschillende financi ële instellingen ook niet onafhankelijk. En bedenk je eens wat Amerika terug zal hebben gedaan of moeten doen om dit voor elkaar te krijgen! Ik heb begrepen dat het storm aan het lopen is bij jullie. Geweldig! Weet dat ik en velen met mij die niets van zich laten horen, achter jullie staan.

Hartelijke groet, Elisabeth

TwitterFacebookShare

 Leave a Reply

(verplicht)

(verplicht)


− 2 = two

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>