Nov 082011
 

Occupy Amsterdam, Ronald Jan Heijn, 6 november 2011

Zondagavond 6 november 2011 was er weer een -avond. Ronald Jan Heijn van Wereld op Drift was gevraagd om te praten over het bijzondere karakter van Occupy en de bijzondere tijdgeest. Het filmpje geeft een impressie van het uur. De geanimeerde gesprekken met het publiek zijn er helaas niet in verwerkt (was op de band moeilijk te verstaan). Hieronder een samenvatting van de tekst.

Iedere keer weer lees je in de media dat de ‘Occupy-beweging’ een gebrek aan richting, ………..

Bron : http://www.wereldopdrift.nl/

TwitterFacebookShare

  One Response to “Occupy Amsterdam, Ronald Jan Heijn, 6 november 2011”

Comments (1)
  1. Misschien even voor de duidelijkheid deze lezing is niet door Occupy College georganiseerd. Uiteraard kan iedereen lezingen geven maar de naam Occupy College is de naam van een groepje mensen dat een beperkt aantal lezingen die zij van belang vind laat plaatsvinden. Daarmee zeggen we niet dat andere lezingen niet van belang zouden zijn. Het is dus niet de verzamlnaam van alle lezingen en workshops op Occupy Amsterdam.

 Leave a Reply

(verplicht)

(verplicht)


+ eight = 12

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>