Jan 272011
 

Consensus beslissing van de op het

Er zijn geen woordvoerders voor , iedereen is vrij om onder eigen naam naar buiten te treden. Beslissingen in naam van Amsterdam worden gemaakt door de General Assembly op het Beursplein, op zaterdag om 18:30, deze bijeenkomst is open voor iedereen. Iedereen is vrij om een te beginnen en een eigen General Assembly bijeen te roepen.
Occupy Shell is bekendgemaakt bij de General Assembly op het Beursplein maar er is geen consensusbeslissing gemaakt in de General Assembly over het bezetten van de Shelltoren.

Update 27 januari 2012

Tot vandaag was het Shell gebouw bezet. Het Occupy-kamp op het Beursplein in Amsterdam heeft al direct afstand van deze genomen.

valt dan ook niet in verband te brengen met de criminele acties, zoals koper diefstal en vernielingen. Het enige verband tussen en Occupy Shell is, dat er een aantal individuen kort ook op het Beursplein aanwezig waren.

Occupy Amsterdam, is in tegenstelling tot de berichtgeving van sommige media, zelf het slachtoffer geworden van de criminele praktijken van individuen in het Shell gebouw. De gemeente is er nu ook klaar mee. Daarom is vanmorgen begonnen met de grote ontruiming van ‘Occupy Shell’.

Update 20 november:

Iedereen kan de naam Occupy gebruiken en ook misbruiken. Occupy Amsterdam en de General Assembly van het Beursplein heeft besloten neutraal te staan tegenover Occupy Shell. Acties van individuen die zich soms op het Beursplein begeven en waar geen consensus over is in de General Assembly op het Beursplein staan los van Occupy Amsterdam.

http://www.occupyamsterdam.nl/2011/11/07/notulen-algemene-vergadering-occupy-amsterdam-beursplein-7-november-2011/

Update 17 november:

Alle belangrijke beslissingen vanuit de werkgroepen of onafhankelijke personen worden naar de Algemene (General Assembly) gebracht voor de beoordeling en bekrachtiging van het voorstel door de beweging als geheel. Vandaar dat, wat we onafhankelijk van elkaar doen, toch horizontaal en gecoördineerd is door onze General Assembly op het Beursplein.

Occupy Shell is geen werkgroep van Occupy Amsterdam.

 

TwitterFacebookShare

  One Response to “Geen consenus bezetten Shelltoren”

Comments (1)
  1. Hey, ik lees dit bericht, van jullie notule, maar waar gaat dit over, betekent dit dat jullie ruzie hebben?

 Leave a Reply

(verplicht)

(verplicht)


+ 4 = eight

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>